Головна » Статті » Рецепти

Гарбузовий суп-пюре
Гарбузовий суп можна готувати тільки з овочами або з додаванням сиру, грибів, зробити на м'ясному бульйоні, з молоком, вершками - варіантів дуже багато. Ось один з них - гарбузовий суп з грибами і сиром.

Інгредієнти: 700 грам гарбуза, дві картоплини, по одній морквині і цибулини, 200 грам печериць, 100 г плавленого сиру, рослинна олія, сіль, спеції.
Для подачі - зелень сметана або вершки

Гарбуз, картоплю і моркву ріжемо кубиками, відварюємо в невеликій кількості підсоленої води. Цибулю дрібно ріжемо, печериці ріжемо скибочками. Обсмажуємо в олії спочатку цибулю, потім гриби до готовності. Кілька грибочків відкладаємо для прикраси супу, решта разом з цибулею, додаємо до овочів. Даємо покипіти пару хвилин, кладемо нарізану кубиками сир. Через кілька хвилин суп знімаємо з вогню, перелити в блендер, пюрируем. Повертаємо в каструлю, приправляємо сіллю, перцем, спеціями, прогріваємо. Розливаємо по тарілках, додавши скибочки грибів, зелень і сметану.
Супчик виходить дуже ситним, і в той же час легким для шлунка.
Просмотров: 514
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, суп

Рекомендовані рецепти:

Манні млинці
Багатошарові трикутники
Салат "Дубочек"
Ватрушки "Трояндочки"
Рецепт "Хрусткого" салату
Курка з томатним рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: