Головна » Статті » Рецепти

Запечена свинина з хрусткою скоринкою з овочевим салатом
Список необхідних інгредієнтів: один кілограм свинячої вирізки, дві чайних аджики, дві столові ложки гірчиці, 15-20 свіжого імбиру, 650 грамів помідорів, одна банка консервованої кукурудзи, дві "ялтинських" цибулини середніх розмірів, пучок петрушки, листя салату, чотири столові ложки рослинної олії, сіль і мелений чорний перець, а також спеції для м'яса за вашим смаком.
Свинину необхідно натерти сіллю і чорним перцем, зробити надрізи і нашпигувати м'ясо попередньо нарізані тоненькими пластинками імбиром. Аджику, гірчицю і спеції для м'яса слід змішати і отриманим соусом змастити свинячу вирізку. Потім свинину потрібно загорнути у декілька шарів фольги і поставити в холодильник як мінімум на годину для того, щоб вона промаринувалася (а краще залишити м'ясо в холодильнику на ніч). Після цього слід запікати м'ясо в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 60 хвилин. За 10 хвилин до кінця запікання фольгу потрібно буде розрізати, щоб на м'ясі утворилася рум'яна кірочка.
Для салату помідори потрібно нарізати дрібними скибочками, цибулю почистити і подрібнити, петрушку дрібно порубати. Змішати в мисці помідори, цибуля, консервовану кукурудзу і петрушку і заправити салат олією.
Запечене м'ясо слід порізати на порційні шматки. блюдо застелити листям салату і викласти на нього м'ясо і салат.
Просмотров: 590
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, слід

Рекомендовані рецепти:

Фруктові цукерки з медом
Смажені пиріжки з начинкою
Печиво "Новорічна суміш"
Швейцарський шоколадний рулет
"Крем-брюле" з сиру
Сирний пиріг з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: