Головна » Статті » Рецепти


В цьому блюді з тріски з'єдналися здавалося б не з'єднуються продукти, страва виходить незвичайним і смачним - для справжніх гурманів!
Список необхідних інгредієнтів у розрахунку на одну порцію: 300 грамів філе тріски, 30 г спаржі, два помідори черрі, спеції для риби, сіль. перець, м'ята; для апельсинового соусу - 400 мл апельсинового соку, одна столова ложка меду, половинка лимона, спеції, сіль.
Апельсиновий сік потрібно вилити в каструльку з товстим дном...
Переглядів: 661
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цього супу знадобиться філе будь-якої білої риби (хек, минтай). Краще всього купувати саме морську рибку, по скільки річкова риба сама по собі може віддавати в суп запах твані (річковий запах), у випадку з морською рибкою такого не трапляється.
Інгредієнти: філе риби пів кіло, одна ріпчаста цибулина і три великі картоплини, кріп, ложка борошна і грам триста молока свіжого. Сіль за смаком.

Спочатку картоплю чистимо, миємо,...
Переглядів: 900
Рецепти | | Коментарі (0)

Чому цей суп називається саме студентським невідомо, швидше за все, думки про те, що студентам доводиться виживати на невелику стипендію і проявляти неабияку фантазію і винахідливість, щоб приготувати з мінімуму простих і доступних продуктів що-небудь незвичайне, химерне і дуже смачне! І цей суп дійсно виправдовує очікування - він і простий, і в той же час корисний і смачний.
Необхідні для супу продукти: 400 грамів пельменів з начинкою з курячого...
Переглядів: 700
Рецепти | | Коментарі (0)

Зустрівся мені дуже цікавий рецепт намазки на бутерброди. Поки робити таке масло ще не пробувала - не зібрана обліпиха, але коли зберемо, обов'язково приготую.

Ось що потрібно: 200 г вершкового масла, 200 грам обліпихи, 150 грам цукру (за смаком).

Ягоди обліпихи потрібно перебрати (або вибрати з них всі гілочки, листочки, сміття) і промити. Перекласти в друшляк, дати стекти воді. Якщо ягоди дуже стиглі, працюйте з...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачне і ароматне печиво, в якому немає складних і примхливих інгредієнтів. Всі продукти звичайні, але за рахунок додавання яблучка і кориці випічка виходить з новим смаком.
Ось що знадобиться: третину склянки цукру, два яблука, щіпка кориці, 100 грам вершкового масла, одне яйце, півтори склянки борошна, чайна ложка розпушувача, щіпка солі.

Яблука очищаємо від шкірки, натираємо на тертці. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Міксером збиваємо яйце з цукром,...
Переглядів: 804
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидше за все, це блюдо можна назвати не варенням, а мармеладом з баклажан. Вирішила приготувати за цим рецептом баклажани. Ну що сказати, дуже екзотично, нестандартно. Але більше, мабуть, готувати не наважуся. Хоча на Сході це варення навіть дуже люблять.
Необхідно взяти:

Маленькі баклажани - 3 кг;
Вода - 9 склянок;
Цукор - 4,5 кг;
Кислота лимонна - 1 ч. л.;
Сода - 1 ч. л.;
Прянощі...
Переглядів: 940
Рецепти | | Коментарі (0)

Постійно копошачись в пошуках якихось цікавих і найголовніше швидких рецептів, часто знаходжу для себе щось нове. Дивуюся, як же все-таки господині придумують все нові і нові рецепти, поєднуючи часом самі непоєднувані продукти.
Всі ми прекрасно знаємо популярний у будь-які часи салат - це плавлений сир з яйцем і приправлений майонезом, часником. Надає всім відомий варіант можна трохи урізноманітнити і за смаком виявиться він абсолютно дивним. Люблю готувати...
Переглядів: 18692
Рецепти | | Коментарі (0)

Дивно, але в представленому страві смак тунця чудово поєднується зі смаками горіхів і свіжої спаржі!
Список потрібних для приготування страви продуктів (на одну порцію): 215 грамів філе тунця, 120 грамів свіжої спаржі, 30 грамів оливкової олії, 15 г вершкового масла, 20 г мигдалю; для маринаду - 30 грамів лимонного соку, 15 грамів оливкової олії, 3 грами соусу "Бальзамік", 3 грами розмарину, 3 грами чебрецю, сіль і перець; для горіхового...
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

Багато господині по осені зайняті турботами з різними консерваціями на зиму. Ось і в мене постало питання, як краще заготовити капусту про запас. Переглянувши безліч рецептів та відгуків до них прийшла, як мені здається, до самого оптимального. Зараз готові баночки стоять на поличці у квартирі, ведуть себе добре і мене радують. Правда, поки ще не вскрывала. Про результати напишу пізніше.
Інгредієнти:
Капусти беремо скільки завгодно, тільки треба...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Приготувала таку консервацію на зиму, одну баночку неповну поставила в холодильник на пробу. Проба виявилася вдалою, було дуже смачно. Блюдо вийшло гостреньким і пікантним, тому його краще використовувати, як закуску.
Необхідні продукти:

Баклажани - 2 кг;
Капуста - 2 кг;
Морква - 200 гр;
Часник - 200 гр;
Перець гострий - 1 штука;
Сіль - 3 столові ложки;
Кислота оцтова - 1,5 столові ложки;
Олію рослинного...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3361-3370 3371-3380 3381-3390 3391-3400 3401-3410 ... 4691-4700 4701-4708