Дивно, але в представленому страві смак тунця чудово поєднується зі смаками горіхів і свіжої спаржі! Список потрібних для приготування страви продуктів (на одну порцію): 215 грамів філе тунця, 120 грамів свіжої спаржі, 30 грамів оливкової олії, 15 г вершкового масла, 20 г мигдалю; для маринаду - 30 грамів лимонного соку, 15 грамів оливкової олії, 3 грами соусу "Бальзамік", 3 грами розмарину, 3 грами чебрецю, сіль і перець; для горіхового соусу - 25 г білого сухого вина, 15 грамів мигдалю, 15 грамів кедрових горішків, 15 грамів фундука, 5 грамів горіхової олії, вершкове масло. Всі інгредієнти, необхідні для приготування маринаду потрібно змішати і замаринувати в отриманій суміші філе тунця приблизно на півтори години. Спаржу слід вимити, почистити і розрізати вздовж, після чого відварити в трохи підсоленій воді протягом 8-10 хвилин, а потім відразу ж охолодити. Охолоджену вже спаржу обсмажити близько 5 хвилин на вершковому маслі. М'ясо тунця обсмажити на оливковій олії до де-то близько 3-5 хвилин. Для соусу змішати в каструльці вино, горіхи і горіхове масло і варити на середньому вогні 10 хвилин, потім додати вершкове масло, щоб маса стала по консистенції як соус. Викласти на блюдо філе і спаржу, посипати мидалем і полити приготованим соусом.