Чому цей суп називається саме студентським невідомо, швидше за все, думки про те, що студентам доводиться виживати на невелику стипендію і проявляти неабияку фантазію і винахідливість, щоб приготувати з мінімуму простих і доступних продуктів що-небудь незвичайне, химерне і дуже смачне! І цей суп дійсно виправдовує очікування - він і простий, і в той же час корисний і смачний. Необхідні для супу продукти: 400 грамів пельменів з начинкою з курячого фаршу, 300 г картоплі, півтора літра води, один кубик курячого бульйону, один стебло цибулі-порею, зелень кропу, чорний мелений перець і сіль. Картоплю почистити і порізати на невеликі шматочки, потім промити і залити холодною водою. Додати до картоплі порізану цибулю, додати сіль і перець і поставити варитися на середньому вогні. Через п'ять хвилин після того, як суп закипить додати туди пельмені і кубик курячого бульйону, варити до тих пір, поки пельмені не будуть готові. В самому кінці додати дрібно порізаний кріп і подавати до столу.