Головна » Статті » Рецепти |
Гостра закуска Хе з баклажанів з капустою
Приготувала таку консервацію на зиму, одну баночку неповну поставила в холодильник на пробу. Проба виявилася вдалою, було дуже смачно. Блюдо вийшло гостреньким і пікантним, тому його краще використовувати, як закуску. Необхідні продукти: Баклажани - 2 кг; Капуста - 2 кг; Морква - 200 гр; Часник - 200 гр; Перець гострий - 1 штука; Сіль - 3 столові ложки; Кислота оцтова - 1,5 столові ложки; Олію рослинного походження - 1 стакан. Процес приготування: Необхідно для початку видалити плодоніжки у баклажан і ретельно їх промити. Потім вони відварюються в цілому вигляді. Для цього баклажани слід перекласти в киплячу воду і після закипання проварити ще три хвилини. Потім треба остудити і порізати баклажани соломкою. Капусту нашаткувати і змішати з баклажанами. У цю масу скласти видавлений через прес часник і нашатковану моркву, а також нарізаний дрібно гіркий перець. Все перемішати, влити воду та оцтову кислоту, масло рослинне і посолити. Цю масу залишити маринуватися на добу. Після цього перекласти в банки і поставити стерилізуватися. Для однолітрових банок достатньо 15 хвилин стерилізації, потім їх потрібно закатати. З вказаної кількості інгредієнтів має вийти 5 літрів. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |