Головна » Статті » Рецепти

Тріска в апельсиновому соусі
В цьому блюді з тріски з'єдналися здавалося б не з'єднуються продукти, страва виходить незвичайним і смачним - для справжніх гурманів!
Список необхідних інгредієнтів у розрахунку на одну порцію: 300 грамів філе тріски, 30 г спаржі, два помідори черрі, спеції для риби, сіль. перець, м'ята; для апельсинового соусу - 400 мл апельсинового соку, одна столова ложка меду, половинка лимона, спеції, сіль.
Апельсиновий сік потрібно вилити в каструльку з товстим дном і потім варити на середньому вогні, час від часу помішуючи до тих пір, поки сік не увариться до половини об'єму і не стане густіше. Потім до нього необхідно додати сіль і спеції, сік з половини лимона, проварити ще кілька хвилин, додати мед, а після того, як мед розтане, зняти каструлю з вогню.
Філе тріски потрібно посолити, поперчити і приправити спеціями для риби, після чого залишити на 5 хвилин. Тим часом спаржу слід бланшувати в злегка підсоленому окропі. Потім підготовлену спаржу викласти на промаринованную рибу, згорнути філе рулетом і загорнути в харчову плівку, зав'язавши кінець плівки вузлом. Рулет опустити в киплячу воду і варити протягом 5-7 хвилин, а потім зняти плівку, помістити в глибоку жароміцну форму, полити апельсиновим соусом і довести до готовності в духовці, розігрітій до 160 градусів. В кінці приготування в соус помістити цілі помідори черрі.
Готову страву прикрасити м'ятою.
Просмотров: 492
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, сіль

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Фруктовий салат з куркою
Закритий лимонний пиріг
Швейцарський шоколадний рулет
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Сорбе з чорної смородини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: