Головна » Статті » Рецепти |
Рецепт приготування капусти запас
Багато господині по осені зайняті турботами з різними консерваціями на зиму. Ось і в мене постало питання, як краще заготовити капусту про запас. Переглянувши безліч рецептів та відгуків до них прийшла, як мені здається, до самого оптимального. Зараз готові баночки стоять на поличці у квартирі, ведуть себе добре і мене радують. Правда, поки ще не вскрывала. Про результати напишу пізніше. Інгредієнти: Капусти беремо скільки завгодно, тільки треба дотримуватися наступну пропорцію - на один середній вилок капусти білоголової треба взяти пару морквин. Маринад, його вистачить на 6 літрових банок з щільно закладеної капустою: Вода - 2 літра; Оцет 9 % - 2 склянки; Цукровий пісок - 2 склянки; Сіль - 4 столових ложок; Рослинне масло - 2 склянки. Як будемо готувати? Нашаткувати, як зазвичай капусту, додати до неї шинковану моркву, все перемішати. Скласти суміш щільно в підготовлені стерилізовані баночки (однолітрові). Окремо приготувати маринад і залити їм баночки з капустою. Заливати треба киплячим маринадом. Після цього поставити баночки на стерилізацію (12 хвилин для однолитровой банки). Після цього треба відразу закатати і перевернути догори дном, добре укутати. | |
Просмотров: 623 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |