Для приготування цього супу знадобиться філе будь-якої білої риби (хек, минтай). Краще всього купувати саме морську рибку, по скільки річкова риба сама по собі може віддавати в суп запах твані (річковий запах), у випадку з морською рибкою такого не трапляється. Інгредієнти: філе риби пів кіло, одна ріпчаста цибулина і три великі картоплини, кріп, ложка борошна і грам триста молока свіжого. Сіль за смаком.
Спочатку картоплю чистимо, миємо, кубиками рівними за розміром ріжемо і в киплячу воду закладаємо. Води беремо стільки, щоб картопля тільки покрилася. Сіль додаємо. Варимо картоплю п'ятнадцять хвилин. Після цього цибулю дрібно рубаний закладаємо і філе (кубиками ріжемо), варимо ще п'ятнадцять хвилин. Після цього вливаємо молоко, якщо ви хочете, щоб суп трохи крем подібний був, додайте трохи борошна в молоко. Після того,як додали молоко, додаємо нарізаний кріп і тримаємо суп на вогні ще буквально три хвилини. Вимикаємо вогонь і даємо супу охолонути. Приємного!