Головна » Статті » Рецепти

М'яке яблучне печиво
Смачне і ароматне печиво, в якому немає складних і примхливих інгредієнтів. Всі продукти звичайні, але за рахунок додавання яблучка і кориці випічка виходить з новим смаком.
Ось що знадобиться: третину склянки цукру, два яблука, щіпка кориці, 100 грам вершкового масла, одне яйце, півтори склянки борошна, чайна ложка розпушувача, щіпка солі.

Яблука очищаємо від шкірки, натираємо на тертці. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Міксером збиваємо яйце з цукром, додаємо масло кімнатної температури і знову збиваємо до однорідної пишної маси. Змішуємо масляну суміш з борошна, додаємо дрібку солі, вимішуємо. Потім кладемо терті яблука і корицю, розмішуємо. Тісто буде липким і як би рідкуватим на вигляд, але борошна додавати не потрібно, інакше печиво вийде щільним.
Руки змочуємо водою, беремо трохи тіста і робимо з нього коржики. Можна зробити ще простіше - змочити у воді чайну ложку і викладати тісто на деко (щоб печиво не прилипло при випіканні, потрібно застелити деко папером для випічки). Випікається печиво приблизно 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 805
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, яблука

Рекомендовані рецепти:

Кекс з курагою
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Пиріг з бринзою та руколою
Геркулесові смужки з сухофруктами
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Банановий кекс з маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: