Простий за складом, легкий в приготуванні і дуже смачний овочевий салатик! Для того, щоб приготувати дві порції цього салату вам знадобиться наступний набір продуктів: дві гілочки помідорів чері, один пучок салату, один болгарський перець жовтого або зеленого кольору, чверть склянки оцту, чотири столові ложки оливкової олії, один зубчик часнику, 10 грамів шинки. Спочатку необхідно почистити і потім зубчик часнику подрібнити і покласти його в оливкова олія не менше, ніж на 30 хвилин (а взагалі, чим довше часник буде настоюватися олії, тим краще буде смак масла). Після цього часник за бажанням можна або викинути, або додати до салату. Салат слід вимити і обсушити, а потім великі листя порізати і викласти в салатник. Помідори черрі потрібно помити, обсушити, після чого порізати на половинки і додати до салату. Помитий болгарський перець необхідно порізати кубиками середнього розміру і додати в салат. Всі інгредієнти перемішати. Збризнути салат підготовленим оливковою олією і оцтом, прикрасити шматочками нарізаної шинки.
|