Головна » Статті » Рецепти

Гостра приправа з помідорів з хріном
Це дуже смачна гостра приправа, яка готується з хрону, часнику і помідорів. Таку приправу вперше спробувала ще в дитинстві, кажуть, що це уральське блюдо. Їдять її з пельменями. Хоча ми їли цю приправу навіть просто намазати на шматок хліба. Було дуже смачно.
Потрібні інгредієнти для приготування приправи:

Хрін - 100 гр;
Помідори - 1 кг;
Часник - 100 гр;
Цукор - 1 чайна ложка;
Сіль - 1 або 2 чайних ложки.

Процес приготування:

Необхідно ретельно почистити хрін. Потім його пропустити через м'ясорубку. Треба робити це дуже акуратно, оскільки запах меленої хрону дуже сильний. Рекомендується надягати поліетиленовий пакет на м'ясорубку і закріплювати його гумкою. Так само пропускається через м'ясорубку часник, хрін і частину помідорів. Після цього пакет акуратно зняти і вміст викласти в миску, перемішати і накрити кришкою. Решта помідори перекрутити і додати в миску. Акуратно все перемішати. Потім додати цукор і сіль, ретельно розмішати і можна розкласти по банках і відправити на холод. Цю приправу тримати тільки в холоді.

Приємного апетиту!

Просмотров: 502
Категория: Рецепти |
| Теги: приправу, акуратно

Рекомендовані рецепти:

Грінки з беконом та помідорами
Чізкейк з літніми ягодами
Булочки-рулетики до чаю
"Торф'яної пиріг"
Рулет з меренги
Готуємо бісквітне тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: