Хоч зараз і не спека, а скоріше навпаки, все одно зважилася викласти цей досить незвичайний рецепт приготування окрошки. Як на мене, поєднання просто нереальне, в ній поєднуються і квас і редька ... Люблю окрошку і різні види цього прохолодного "супу" їла (хоча це напевно не суп), але от з редькою і квасом не пробувала, напевно це незвично. необхідні Інгредієнти: одна редька, три картоплини, три яйця, квасу свіжого 700 мл, сметана густа, трохи тертого хрону, сіль і свіжа зелень. Редьку (головний інгредієнт) треба промити і на тертку натерти. Зелень свіжу промити та нарізати, стовкти ступкою трохи і змішати з редькою. Картоплю треба відварити, яйця теж відварюємо. Яйця нарізаємо кубиками картоплю точно так само нарізаємо, змішуємо всі складові і додаємо трохи тертого хрону. Перемішуємо окрошку, додаємо сметану, квас вливаємо і розмішуємо. Через пів години приготовану окрошку можна буде вже подавати. Приємного!