Головна » Статті » Рецепти

Рагу з курячими крильцями
В цьому блюді багато спецій і прянощів, виходить рагу дуже ароматним, апетитним. Якщо що-то в запропонованому наборі прянощів вас не влаштовує - можна замінити цей компонент або обійтися без нього.

Приблизно кілограм курячих крилець
Дві цибулини
50 грам сирокопченої шинки
Одна морквина
Пучок зеленого цибулі
Дві - три зубчики часнику
Столова ложка гострої паприки
200 грам томатів у власному соку
Чотири гвоздички
Чайна ложка кориці
Мускатний горіх, мелений чорний перець і сіль - за смаком
Рослинне масло


Натираємо крильця сіллю, перцем і обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки. Складаємо в казанчик або в сотейник.
В тому ж маслі обсмажуємо нарізану шматочками шинку, цибулю і подрібнений часник. Перекладаємо до крилець. Додаємо крупно нарізану моркву, зелену цибулю, томати разом з соком, корицю, паприку, гвоздику і сіль за смаком. Вливаємо окропу стільки, щоб рідина повністю покрила м'ясо. Тушкуємо на середньому вогні під кришкою близько години до готовності крилець (час приготування залежить від розміру крилець). Потім крильця дістати, збільшити вогонь і уварити соус до загусання (це хвилин 20). Але можна обійтися і без уварювання, тоді вийде багато смачної підливи.
Просмотров: 678
Категория: Рецепти |
| Теги: крильця, обсмажуємо

Рекомендовані рецепти:

Пудинг з персиків
Рис з імбиром
Морквяний кекс з горіхами
Салат "Сільський"
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Полуничний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: