Хто любить шинку? Пропоную рецепт приготування шинки з свинячого мови. По мимо свинячого мови потрібні ще й свинячі вушка. Блюдо досить не складний, смак неймовірний (хто любить свинячий язик, той мене зрозуміє).інгредієнти: свинячих вушок п'ять штук, мова свинячий - чотири штуки, желатину півтори чайних ложки, лавровий лист і перець горошком.
Приготування: мови і вушка треба скласти в каструлю, водою залити холодною, воду міняти кожні пів години, всього треба воду десять разів поміняти. Потім новою свіжою водою залити вушка і мови і варити дві години. Лавровий лист і перець додаємо, плюс сіль. Після шкірку з мов знімаємо (вона не знадобиться).
Двісті грам бульйону з желатином змішуємо, повністю розчиняємо його. Квадратну Форму спочатку плівкою вистилаємо, потім вушками гарно вичищеними, потім викладаємо нарізані мови і заливаємо бульйоном (той, який з желатином). Замотуємо форму вушками і плівкою і відправляємо шинку в холодильник для застигання. Холодну шинку можна нарізати улюблені кубиками. Приємного!