Головна » Статті » Рецепти |
Зелена стручкова квасоля з помідорами
Список продуктів: заморожена зелена квасоля - сімсот грамів; великі помідори - дві штучки; часничок - шість зубчиків (можна менше); оливкова олія - чотири стіл. ложки; лук - дві цибулинки середньої величини; томатна паста - дві чайн. ложки. лимонний сік; паприка - пів чайної ложечки; мелена зіра (краще взяти немолотую зіру і розтерти її в ступці) - пів чайної ложечки; кінза подрібнена(зелень) - чотири стіл. ложки; мелений червоний перчик і сіль; Приготування: Дрібно ріжемо часник і цибуля. Обдаємо помідори окропом, чистимо шкірку, прибираємо насіння, а м'якоть ріжемо кубиками. Квасоля розморожуємо і обсушуємо рушником. У глибокій сковороді гріємо оливкова олія. Кладемо цибулю, часник і смажимо на середньому вогні. Лук не повинен стати темним. Кладемо на сковорідку квасолю, смажимо 5 хвилин. Приправляємо блюдо спеціями, сіллю, додаємо помідори, томатну пасту і склянку води. Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо до м'якості квасолі. Розкладаємо по тарілках, посипаємо кінзою і заправляємо лимонним соком. | |
Просмотров: 633 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |