Головна » Статті » Рецепти

Зелена стручкова квасоля з помідорами
Список продуктів:
заморожена зелена квасоля - сімсот грамів;
великі помідори - дві штучки;
часничок - шість зубчиків (можна менше);
оливкова олія - чотири стіл. ложки;
лук - дві цибулинки середньої величини;
томатна паста - дві чайн. ложки.
лимонний сік;
паприка - пів чайної ложечки;
мелена зіра (краще взяти немолотую зіру і розтерти її в ступці) - пів чайної ложечки;
кінза подрібнена(зелень) - чотири стіл. ложки;
мелений червоний перчик і сіль;

Приготування:

Дрібно ріжемо часник і цибуля. Обдаємо помідори окропом, чистимо шкірку, прибираємо насіння, а м'якоть ріжемо кубиками. Квасоля розморожуємо і обсушуємо рушником.
У глибокій сковороді гріємо оливкова олія. Кладемо цибулю, часник і смажимо на середньому вогні.

Лук не повинен стати темним. Кладемо на сковорідку квасолю, смажимо 5 хвилин. Приправляємо блюдо спеціями, сіллю, додаємо помідори, томатну пасту і склянку води. Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо до м'якості квасолі.
Розкладаємо по тарілках, посипаємо кінзою і заправляємо лимонним соком.
Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, квасоля

Рекомендовані рецепти:

Рулет з абрикосовим джемом
Яєчня по-італійськи
Баклажани по-корейськи
Пиріжки з щавлем і яйцем
Яблучна коврижка
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: