Головна » Статті » Рецепти

Картопля печена, фарширований сушеними грибами
Список продуктів:двісті п'ятдесят грамів картоплі;
двадцять грамів сушених грибочків;
п'ять грамів борошна;
десять грамів вершкового масла;
тридцять грамів ріпчастої цибулі;
п'ять грамів сухарів мелених;
велика банка сметани;
п'ять грамів твердого сиру;

печемо Картоплю в духовій шафі, очищаємо від шкірки, зрізаємо верхушечку і обережно виймаємо ложкою м'якоть так, щоб залишилися міцні стінки.

Білі грибочки варимо і дрібно рубаємо, бульйон зберігаємо. Рубаємо цибулю кубиками і пасеруємо на вершковому маслі. Трохи грибного бульйончик охолоджуємо, змішуємо з борошном, розтираємо грудочки. Решті грибний бульйон нагріваємо до кипіння, поступово вливаємо в нього охолоджений бульйон і варимо до загустения.Добавляем в бульйон цибулю, грибочки і трохи картоплі, вийнятого з цілих бульб. Цією сумішшю фаршируємо картопля, викладаємо у форму, змащену маслом, заливаємо сметаною і посипаємо тертим сиром, змішаним з сухарями. Запекаемкартофель в духовці і подаємо в гарячому вигляді.
Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: бульйон, п'ять

Рекомендовані рецепти:

Грінки з беконом та помідорами
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Сирний торт з персиками
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Французькі булочки
Пиріг з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: