Головна » Статті » Рецепти |
Картопля печена, фарширований сушеними грибами
Список продуктів:двісті п'ятдесят грамів картоплі; двадцять грамів сушених грибочків; п'ять грамів борошна; десять грамів вершкового масла; тридцять грамів ріпчастої цибулі; п'ять грамів сухарів мелених; велика банка сметани; п'ять грамів твердого сиру; печемо Картоплю в духовій шафі, очищаємо від шкірки, зрізаємо верхушечку і обережно виймаємо ложкою м'якоть так, щоб залишилися міцні стінки. Білі грибочки варимо і дрібно рубаємо, бульйон зберігаємо. Рубаємо цибулю кубиками і пасеруємо на вершковому маслі. Трохи грибного бульйончик охолоджуємо, змішуємо з борошном, розтираємо грудочки. Решті грибний бульйон нагріваємо до кипіння, поступово вливаємо в нього охолоджений бульйон і варимо до загустения.Добавляем в бульйон цибулю, грибочки і трохи картоплі, вийнятого з цілих бульб. Цією сумішшю фаршируємо картопля, викладаємо у форму, змащену маслом, заливаємо сметаною і посипаємо тертим сиром, змішаним з сухарями. Запекаемкартофель в духовці і подаємо в гарячому вигляді. | |
Просмотров: 637 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |