Головна » Статті » Рецепти

Нирки по-російськи
Готувати це блюдо досить довго, але, якщо ви в точності виконайте інструкції, вийде дуже і дуже смачно. Нирки для цієї страви краще всього взяти яловичі.
Список необхідних для приготування страви продуктів: половина кілограма нирок, 80 грамів картоплі, одна ріпчаста цибулина середнього розміру, дві морквини, два солоних огірка, два зубчики часнику, одна їдальня ложка борошна, пару ложок томатної пасти, дві столові ложки рослинної олії, сіль, чорний перець.
Нирки необхідно гарненько вимити під холодною проточною водою, зняти плівку і замочити в прохолодній воді на кілька годин, після чого воду злити, налити нову і кип'ятити нирки протягом п'яти хвилин. Знову злити воду, потім залити нирки окропом і кип'ятити ще хвилин десять.
Варені нирки вийняти з каструлі, промити і обсушити, посипати сіллю і перцем, а потім обсмажити на сковороді, після чого знову скласти в каструлю, залити водою, додати томатну пасту і тушкувати. Хвилин через 10 додати картоплю, нарізану невеликими кубиками, додати порізану моркву і солоні огірки, подрібнений цибулю і часник і тушкувати ще близько 15 хвилин.
Просмотров: 751
Категория: Рецепти |
| Теги: нирки, чого

Рекомендовані рецепти:

Молоді кабачки в горіховому соусі
Домашній кекс
Гострий суп з квасолею
Українські пампушки з часником
Рибка по-провансальски
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: