Головна » Статті » Рецепти |
Такі тарталетки можуть стати прекрасною, легкої і смачною закускою і прикрасять будь-який святковий стіл! Список інгредієнтів, які будуть потрібні вам для того, щоб приготувати таку закуску: 6-8 готових магазинних кошичків з пісочного тіста, два великих болгарських перцю, 100 г бринзи, два свіжих огірка, два середніх розмірів помідори, одна велика ріпчаста цибулина, три столові ложки рослинної олії, сіль і чорний мелений перець за смаком. Болгарський перець необхідно запекти в духовці... |
Для приготування цього салату вам будуть потрібні наступні продукти: 200 грамів салямі, 100 еммєнтальского сиру, 200 грамів вермішелі (спіральок або рожков), три літри води, 100 г солоних огірків, два солодких перцю (один червоний і один зелений), три столові ложки майонезу і чотири столові ложки вершків, одна чайна ложка лимонного соку, дві-три столові ложки молока, сіль і мелений чорний перець за смаком. Спочатку необхідно підготувати макарони: їх треба засипати в... |
Список необхідних для того, щоб приготувати таку запіканку, інгредієнтів: половина кілограма оселедця, один кілограм картоплі, дві репчатых цибулини середніх розмірів, два курячих яйця, дві столові ложки рослинної олії, один стакан молока, трохи вершкового масла для смаження, чорний мелений перець і сіль. Оселедець слід очистити від нутрощів, шкіри і кісток, потім вже оброблену оселедець вимочити якийсь час в молоці, а після цього порізати її на невеликі шматочки. Картоплю необхідно відварити... |
Спочатку готується соус бешамель, а для цього в сотейнику масло розтоплюємо вершкове, вливаємо молоко, додаємо борошно, постійно помішуємо. Виходить трохи густа маса, в неї слід тертий мускатний горіх додавати. Цей соус потім відставляємо і вже в іншій сковорідці смажимо рибу червону. Можна, до речі, білу рибу готувати за цим рецептом. Філе на дуже дрібні шматочки нарізаємо, в маслі обсмажуємо, додаємо часник і перець з сіллю. Можна додати трохи лимонної... |