Головна » Статті » Рецепти


Такі тарталетки можуть стати прекрасною, легкої і смачною закускою і прикрасять будь-який святковий стіл!
Список інгредієнтів, які будуть потрібні вам для того, щоб приготувати таку закуску: 6-8 готових магазинних кошичків з пісочного тіста, два великих болгарських перцю, 100 г бринзи, два свіжих огірка, два середніх розмірів помідори, одна велика ріпчаста цибулина, три столові ложки рослинної олії, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Болгарський перець необхідно запекти в духовці...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Назва говорить сама за себе - котлетки дійсно виходять дуже ніжними. Особливість цієї страви в тому, що м'ясо не потрібно перемолоти у фарш, його досить нарізати дрібними кубиками.

Ось що знадобиться для котлеток: 400 грам курячого філе, три столових ложки густого майонезу, три столові ложки крохмалю, одне яйце, сіль і чорний мелений перець, приправи - все за смаком. Для смаження приготуйте рослинне масло.

Майонез для...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Ох, як я люблю моркву! Тільки в сирому вигляді, варену не переношу і в гостях з салатів зазвичай варену моркву виколупую і залишаю не з'їденої. Пропоную кілька варіантів салату з сирою морквиною. Я ці салати регулярно готую, можна сказати, що це мої улюблені салати. Складності в їх приготуванні немає, все дуже просто, але дуже смачно!

Салат перший: моркву сиру треба помити, почистити, на крупній тертці натерти. Сир твердий...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цього салату вам будуть потрібні наступні продукти: 200 грамів салямі, 100 еммєнтальского сиру, 200 грамів вермішелі (спіральок або рожков), три літри води, 100 г солоних огірків, два солодких перцю (один червоний і один зелений), три столові ложки майонезу і чотири столові ложки вершків, одна чайна ложка лимонного соку, дві-три столові ложки молока, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Спочатку необхідно підготувати макарони: їх треба засипати в...
Переглядів: 767
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних для того, щоб приготувати таку запіканку, інгредієнтів: половина кілограма оселедця, один кілограм картоплі, дві репчатых цибулини середніх розмірів, два курячих яйця, дві столові ложки рослинної олії, один стакан молока, трохи вершкового масла для смаження, чорний мелений перець і сіль.
Оселедець слід очистити від нутрощів, шкіри і кісток, потім вже оброблену оселедець вимочити якийсь час в молоці, а після цього порізати її на невеликі шматочки. Картоплю необхідно відварити...
Переглядів: 767
Рецепти | | Коментарі (0)

Корисна і смачна випічка. Рецепт можна урізноманітнити, додаючи різні сухофрукти або суміш з них, лимон з медом, банани, горішки. У приготуванні пиріг дуже і дуже нескладний.

Ось що потрібно: 2 великих морквини, 1 велике яблуко, 3 яйця, 1,5 склянки борошна, 4 столові ложки цукру, 2 столових ложки меду, 150 мл рослинного масла, дрібка солі, чайна ложка розпушувача, пакетик ванільного цукру, жменю родзинок.

Родзинки розпарити на водяній...
Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо вам червона риба в смаженому або в запеченому (в духовці) вигляді вже порядком набридла, переходьте на солянку. Це дуже смачно і дуже корисне страву, до того ж досить просто готується. Для приготування потрібна будь-яка червона риба, але бажано, щоб це було не чисте філе, а шматочок з кісточкою. Спочатку вариться бульйон з кісточки і вже потім на основі цього бульйону вариться солянка.
Готуємо солянку: цибулю дрібно нарізаний обсмажуємо...
Переглядів: 672
Рецепти | | Коментарі (0)

Спочатку готується соус бешамель, а для цього в сотейнику масло розтоплюємо вершкове, вливаємо молоко, додаємо борошно, постійно помішуємо. Виходить трохи густа маса, в неї слід тертий мускатний горіх додавати. Цей соус потім відставляємо і вже в іншій сковорідці смажимо рибу червону. Можна, до речі, білу рибу готувати за цим рецептом. Філе на дуже дрібні шматочки нарізаємо, в маслі обсмажуємо, додаємо часник і перець з сіллю. Можна додати трохи лимонної...
Переглядів: 676
Рецепти | | Коментарі (0)

Гаспачо в перекладі з іспанської мови звучить як суміш, мішанина; це традиційний іспанський холодний суп з подрібнених або перемелених свіжих овочів і черствого хліба, який заправляють часником і оливковою олією. Однією з особливостей гаспачо є те, що для його приготування потрібно використовувати саме черствий хліб, який робить це блюдо ще й корисним для організму.
Список необхідних для приготування страви продуктів (рецепт розрахований на шість порцій): шість-сім великих і стиглих...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

У звичайному виконанні такі котлети готуються з курячого філе з кісточкою. В той же час це страва, без втрати смакових якостей, можна приготувати і з курячого фаршу.
Інгредієнти:

Куряча грудка - 1 кг;
Вершкове масло - 1 пачка;
Перець і сіль.

Для кляру:

Борошно, сухарі, яйця.

Для фритюру: рослинне масло.

Процес приготування:

Масло поділити на невеликі брусочки і відправити в морозильник. Необхідно...
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3411-3420 3421-3430 3431-3440 3441-3450 3451-3460 ... 4691-4700 4701-4708