Головна » Статті » Рецепти


Загалом-то, секрет смачного шоколадного масла простий - потрібно хороше вершкове масло, домашнє бажано, ну або в крайньому випадку перевірене магазинне. І ваш улюблений шоколад - у кого-то це чорний, у кого - молочний. Звичайно, шоколад повинен бути без родзинок, горішків і інших добавок.
Ось що знадобиться: 200 грам вершкового масла, третина плитки шоколаду (30 грам), дві столові ложки какао-порошку, дві - три столові ложки цукрової пудри (за смаком).
Переглядів: 693
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо у вас залишилося зовсім трохи картопляного пюре, пропоную його розумно використовувати і приготувати картопляні коржі. Це на той випадок, якщо пюре ну зовсім мало залишилося і одній людині наїстися такою кількістю просто нереально (замала порція).
Для приготування коржів знадобляться: залишки картопляного пюре грамів триста - чотириста (або спеціально заздалегідь приготуйте невелику порцію пюре і дайте йому охолонути), триста гр. борошна і одне яйце, дві ложки солі і одна...
Переглядів: 701
Рецепти | | Коментарі (0)

Досить зручна штучка, своєрідні міні-бутербродики для фуршету, до пива, як закуска на стіл або просто з чашкою ранкової чаю-кави.
Інгредієнти: крекери, ковбаса або шинка, сир, помідори, майонез, кетчуп, свіжа зелень. Всі пропорції і кількість - довільні.

Помідори краще брати м'ясисті, товстошкірі - вони не дадуть багато соку. Або видалити серединку з насінням, залишивши тільки м'якоть.
Ріжемо помідори дрібними кубиками, ковбасу або шинку ріжемо брусочками або кубиками....
Переглядів: 729
Рецепти | | Коментарі (0)

Коржі з приголомшливим ароматом! Дуже смачно з ніжною молодий бринзою та свіжими або печеними помідорами, зеленню.

Інгредієнти: 6 столових ложок нежирної сметани або натурального йогурту, 150 мл води, 2 столові ложки рідкого меду, 3 столові ложки розтопленого вершкового масла, 3,5-4 склянки борошна, 3 зубчики часнику, по 2 ложки насіння кмину і меленого коріандру, 1,5 чайних ложки солі, 1,5 чайних ложки сухих дріжджів, пучок кінзи або петрушки....
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Недавно в супермаркеті побачила у продажу апельсиновий джем... Дуже захотілося приготувати таку смакоту самої, оскільки магазинних заготовок зовсім не купую (не довіряю виробникам). Перерила багато кулінарних сайтів в інтернеті і таки знайшла самий на мій погляд правильний рецепт приготування апельсинового джему. Він виявляється дуже просто готується.
загалом потрібен кілограм цукру та кілограм апельсин, плюс кориця і літр води. Я думаю, що цукру можна менше брати, але не менше...
Переглядів: 671
Рецепти | | Коментарі (0)

Не тільки з апельсинів можна чудове смачне варення варити, виявляється і для ананасів можна знайти застосування. З одного крупного плода вийде літр - літр двісті гр. джему. Якщо додати пектин під час варіння, варення вийде густим. Якщо пектину не додавати пектину ні агар-агар (це взагалі рідкість, я у продажу ні разу не зустрічала), то вийде не джем, а варення не дуже густе, але таке ж смачне і ароматне.
Інгредієнти:...
Переглядів: 676
Рецепти | | Коментарі (0)

Просте і швидке в приготуванні, а крім цього і дуже смачне!
Список необхідних для приготування інгредієнтів: один середнього розміру качан цвітної капусти, один літр курячого бульйону, 200 мл вершків, два-три зубчики часнику, 350 грамів твердого сиру, 50 грамів вершкового масла, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Цвітну капусту слід вимити і потім розібрати на більш-менш однакові суцвіття. Курячий бульйон потрібно поставити на середній вогонь і покласти в нього...
Переглядів: 703
Рецепти | | Коментарі (0)

У турецькій кухні такі відкриті пироги з м'ясом і овочами називаються «піде». Начинку для них можна підібрати по своєму смаку - наприклад, один зробити пиріг з рибою, інший - з м'ясом, овочами, а можна з картоплею та грибами.
Продукти для тіста: 11 г сухих дріжджів, 150 мл. молока, 350 г борошна (може трохи більше або менше), 100 мл рослинного масла, одне яйце, по чайній ложці солі і цукру.
Переглядів: 905
Рецепти | | Коментарі (0)

Я обожнюю цибулевий хліб, купую в супермаркеті такий. Але тепер у мене власна пічка є і такий смачний цибулевий хліб я буду сама піч. Дівчатка, хто в курсі, а треба цибулю нарізану обсмажувати перед тим, як його в тісто (піч) закладати? Там в рецепті ні чого з цього приводу не написано, просто сказано, що додати цибулю...
Переглядів: 978
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже ароматна і неймовірно смачна гаряча закуска з баклажанів!
Необхідні для цієї страви продукти: п'ять баклажанів середніх розмірів, 250 грамів сиру, 200 грамів твердого сиру, одне куряче яйце, три-чотири зубчики часнику, трохи базиліка і петрушки, чорний перець і сіль за смаком.
Баклажани необхідно вимити, витерти насухо і потім розрізати вздовж на половинки, зберігши при цьому плодоніжку баклажанів. Після цього відварити їх протягом 15-20 хвилин в злегка підсоленій киплячій воді,...
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3431-3440 3441-3450 3451-3460 3461-3470 3471-3480 ... 4691-4700 4701-4708