Головна » Статті » Рецепти

Гратен з цвітної капусти
Просте і швидке в приготуванні, а крім цього і дуже смачне!
Список необхідних для приготування інгредієнтів: один середнього розміру качан цвітної капусти, один літр курячого бульйону, 200 мл вершків, два-три зубчики часнику, 350 грамів твердого сиру, 50 грамів вершкового масла, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Цвітну капусту слід вимити і потім розібрати на більш-менш однакові суцвіття. Курячий бульйон потрібно поставити на середній вогонь і покласти в нього суцвіття капусти, відварювати протягом п'яти-семи хвилин. Потім цвітну капусту вийняти з бульйону і просушити.
Зубчики часнику почистити і дрібно порізати. Твердий сир необхідно натерти на дрібній тертці, половину його відставити, а другу половину змішати з вершками і подрібненим часником, додати сіль і чорний перець.
Дно жароміцної форми добре змастити вершковим маслом і викласти в них підготовлену цвітну капусту, а зверху залити сумішшю тертого сиру та вершків. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, а після цього дістати і посипати сиром і поставити назад в духовку ще на 5 хвилин.
Просмотров: 704
Категория: Рецепти |
| Теги: поставити, капусту

Рекомендовані рецепти:

Голландська масляна коврижка Boterkoek
Цибульні булочки
Овочі, запечені з прянощами і медом
Рибний паштет з овочами
Сирники
Печиво з фісташками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: