Дуже ароматна і неймовірно смачна гаряча закуска з баклажанів! Необхідні для цієї страви продукти: п'ять баклажанів середніх розмірів, 250 грамів сиру, 200 грамів твердого сиру, одне куряче яйце, три-чотири зубчики часнику, трохи базиліка і петрушки, чорний перець і сіль за смаком. Баклажани необхідно вимити, витерти насухо і потім розрізати вздовж на половинки, зберігши при цьому плодоніжку баклажанів. Після цього відварити їх протягом 15-20 хвилин в злегка підсоленій киплячій воді, потім баклажани відкинути на друшляк і почекати поки охолонуть. Сир слід натерти на крупній тертці, зелень дрібно нарізати. У мисці змішати сир, натертий твердий сир, куряче яйце, подрібнену зелень, туди ж видавити з допомогою чеснокодавкі три-чотири зубчики часнику і додати спеції. З допомогою чайної ложки з половинок баклажанів потрібно вийняти трохи м'якоті, додати її до начинки і ретельно перемішати всю масу. Потім наповнити цією начинкою половинки баклажанів, викласти їх на деко, застелене пергаментом і випікати близько півгодини в нагрітій до 180 градусів духовці.