Коржі з приголомшливим ароматом! Дуже смачно з ніжною молодий бринзою та свіжими або печеними помідорами, зеленню.
Інгредієнти: 6 столових ложок нежирної сметани або натурального йогурту, 150 мл води, 2 столові ложки рідкого меду, 3 столові ложки розтопленого вершкового масла, 3,5-4 склянки борошна, 3 зубчики часнику, по 2 ложки насіння кмину і меленого коріандру, 1,5 чайних ложки солі, 1,5 чайних ложки сухих дріжджів, пучок кінзи або петрушки.
Дріжджі залити невеликою кількістю теплої водички і почекати поки з'явиться шапочка» піни. Тоді влити решту воду, додати мед, сметану, сіль, коріандр і кмин. Часник розім'яти в кашку і теж додати в майбутнє тісто. Дрібно нарізати зелень, додати до решти інгредієнтів. Розмішати, всипати три з половиною склянки борошна і починати вимішувати тісто. В кінці замісу додати вершкове масло. Якщо тісто вийшло занадто м'яким - додайте ще борошна. Вимісити тісто поставте для підйому в тепло.
Коли збільшиться в об'ємі в два рази - обімніть, розділіть на невеликі шматочки, скачайте з них кульки. Залиште хвилин на 10, потім сформуйте коржі товщиною близько 1 см. Викладіть їх на деко, відразу ж поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 15 хвилин. Готові коржі змастіть вершковим маслом.