Головна » Статті » Рецепти

Картопляні коржі (рецепт)
Якщо у вас залишилося зовсім трохи картопляного пюре, пропоную його розумно використовувати і приготувати картопляні коржі. Це на той випадок, якщо пюре ну зовсім мало залишилося і одній людині наїстися такою кількістю просто нереально (замала порція).
Для приготування коржів знадобляться: залишки картопляного пюре грамів триста - чотириста (або спеціально заздалегідь приготуйте невелику порцію пюре і дайте йому охолонути), триста гр. борошна і одне яйце, дві ложки солі і одна ложка цукру, плюс одна ложка розпушувача (чайні ложки). Так само знадобиться три ложки вершкового масла (його треба буде в мікрохвильовці розтопити).

Готуємо коржі: відразу змішуємо борошно з розпушувачем і додатково просіваємо. Картопляне пюре змішуємо з яйцем і всипаємо борошно, плюс сіль і цукор додаємо, можна спробувати додати трохи спецій. Масло вливаємо, коржик одну велику на вісім невеликих ділимо і формуем млинці по сантиметру в товщину. Запікаємо їх на максимальній (+220) температурі, готовність по скоринці визначаємо.
Приємного!
Просмотров: 517
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, пюре

Рекомендовані рецепти:

Овочевий суп-пюре з каррі
Тайський салат
"Медова" свинина з імбиром
Вишневий штрудель з сиром
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Горіхові рогалики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: