Якщо у вас залишилося зовсім трохи картопляного пюре, пропоную його розумно використовувати і приготувати картопляні коржі. Це на той випадок, якщо пюре ну зовсім мало залишилося і одній людині наїстися такою кількістю просто нереально (замала порція). Для приготування коржів знадобляться: залишки картопляного пюре грамів триста - чотириста (або спеціально заздалегідь приготуйте невелику порцію пюре і дайте йому охолонути), триста гр. борошна і одне яйце, дві ложки солі і одна ложка цукру, плюс одна ложка розпушувача (чайні ложки). Так само знадобиться три ложки вершкового масла (його треба буде в мікрохвильовці розтопити).
Готуємо коржі: відразу змішуємо борошно з розпушувачем і додатково просіваємо. Картопляне пюре змішуємо з яйцем і всипаємо борошно, плюс сіль і цукор додаємо, можна спробувати додати трохи спецій. Масло вливаємо, коржик одну велику на вісім невеликих ділимо і формуем млинці по сантиметру в товщину. Запікаємо їх на максимальній (+220) температурі, готовність по скоринці визначаємо. Приємного!