Якщо вам червона риба в смаженому або в запеченому (в духовці) вигляді вже порядком набридла, переходьте на солянку. Це дуже смачно і дуже корисне страву, до того ж досить просто готується. Для приготування потрібна будь-яка червона риба, але бажано, щоб це було не чисте філе, а шматочок з кісточкою. Спочатку вариться бульйон з кісточки і вже потім на основі цього бульйону вариться солянка. Готуємо солянку: цибулю дрібно нарізаний обсмажуємо в сотейнику, сюди розведений з водою додаємо томат, так само помідори і солоні огірки нарізані додаємо. Обсмажуємо, в самому кінці дрібно нарізану шматочками червону рибу (без кісточок) додаємо. Тушкуємо пару хвилин і бульйон зварений заздалегідь вливаємо. В принципі солянка вже готова, в неї залишається тільки додати багато зелені, лимони, можна оливки і (або) каперси. Я люблю зелень вже в тарілку додавати, так блюдо гарніше виглядає, оскільки зелень свій яскравий колір зберігає. Густоту солянки рибної регулюємо додаванням інгредієнтів.
|