Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з оселедця з картоплею
Список необхідних для того, щоб приготувати таку запіканку, інгредієнтів: половина кілограма оселедця, один кілограм картоплі, дві репчатых цибулини середніх розмірів, два курячих яйця, дві столові ложки рослинної олії, один стакан молока, трохи вершкового масла для смаження, чорний мелений перець і сіль.
Оселедець слід очистити від нутрощів, шкіри і кісток, потім вже оброблену оселедець вимочити якийсь час в молоці, а після цього порізати її на невеликі шматочки. Картоплю необхідно відварити у мундирі, охолодити і після цього очистити від шкірки і нарізати кружечками. Ріпчасту цибулю потрібно почистити і дрібно порізати, а потім трохи обсмажити на вершковому маслі.
Сотейник гарненько змастити олією і викласти в нього не товстим шар вареної картоплі, посолити і поперчити його, посипати обсмаженою цибулею і викласти шар порізаної оселедця. Потім знову шар картоплі, цибулі та оселедця і так два-три рази.
Два яйця змішати зі склянкою молока і залити отриманою сумішшю запіканку, після чого випікати півгодини при температурі 180 градусів.
Просмотров: 776
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, оселедця

Рекомендовані рецепти:

Маковий пиріг з шоколадним кремом
Риба, запечена на овочевій подушці
Домашній напій на основі коньяку (рецепт)
Ковбойська яєчня
Ажурні млинці (рецепт)
Тістечко пісочне з мигдалем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: