Список необхідних для того, щоб приготувати таку запіканку, інгредієнтів: половина кілограма оселедця, один кілограм картоплі, дві репчатых цибулини середніх розмірів, два курячих яйця, дві столові ложки рослинної олії, один стакан молока, трохи вершкового масла для смаження, чорний мелений перець і сіль. Оселедець слід очистити від нутрощів, шкіри і кісток, потім вже оброблену оселедець вимочити якийсь час в молоці, а після цього порізати її на невеликі шматочки. Картоплю необхідно відварити у мундирі, охолодити і після цього очистити від шкірки і нарізати кружечками. Ріпчасту цибулю потрібно почистити і дрібно порізати, а потім трохи обсмажити на вершковому маслі. Сотейник гарненько змастити олією і викласти в нього не товстим шар вареної картоплі, посолити і поперчити його, посипати обсмаженою цибулею і викласти шар порізаної оселедця. Потім знову шар картоплі, цибулі та оселедця і так два-три рази. Два яйця змішати зі склянкою молока і залити отриманою сумішшю запіканку, після чого випікати півгодини при температурі 180 градусів.