Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з оселедця з картоплею
Список необхідних для того, щоб приготувати таку запіканку, інгредієнтів: половина кілограма оселедця, один кілограм картоплі, дві репчатых цибулини середніх розмірів, два курячих яйця, дві столові ложки рослинної олії, один стакан молока, трохи вершкового масла для смаження, чорний мелений перець і сіль.
Оселедець слід очистити від нутрощів, шкіри і кісток, потім вже оброблену оселедець вимочити якийсь час в молоці, а після цього порізати її на невеликі шматочки. Картоплю необхідно відварити у мундирі, охолодити і після цього очистити від шкірки і нарізати кружечками. Ріпчасту цибулю потрібно почистити і дрібно порізати, а потім трохи обсмажити на вершковому маслі.
Сотейник гарненько змастити олією і викласти в нього не товстим шар вареної картоплі, посолити і поперчити його, посипати обсмаженою цибулею і викласти шар порізаної оселедця. Потім знову шар картоплі, цибулі та оселедця і так два-три рази.
Два яйця змішати зі склянкою молока і залити отриманою сумішшю запіканку, після чого випікати півгодини при температурі 180 градусів.
Просмотров: 768
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, оселедця

Рекомендовані рецепти:

Смажена картопля з часниковими стрілками
Торт для ангела
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Сирна запіканка з родзинками
Готуємо кіш
Торт "Посмішка негра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: