Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати котлети по-київськи з курячого фаршу?
У звичайному виконанні такі котлети готуються з курячого філе з кісточкою. В той же час це страва, без втрати смакових якостей, можна приготувати і з курячого фаршу. Інгредієнти: Куряча грудка - 1 кг; Вершкове масло - 1 пачка; Перець і сіль. Для кляру: Борошно, сухарі, яйця. Для фритюру: рослинне масло. Процес приготування: Масло поділити на невеликі брусочки і відправити в морозильник. Необхідно курячу грудку промити і перемолоти за допомогою блендера або м'ясорубки. Ретельно вимісити фарш. Потім розстелити харчову плівку і викладати на неї трохи фаршу, який розподілити рівним шаром за допомогою ножа на плівці, далі на середину покласти заморожений брусочок масла і з допомогою ножа сформувати котлетку прямокутної форми. Підготовлені котлети перекласти на тарілку і прибрати в морозильник. Після того, як котлети замерзнуть, треба обваляти їх у борошні, сухарях і яєчної говорунці. Для цього опустити котлетки спочатку в борошно, потім у яєчну бовтанку, потім в сухарі. Можна ще раз опустити в бовтанку, а потім в борошно. Складати такі котлетки на тарілку і заморозити. Потім у добре розігріте рослинне масло викладати котлети і смажити у фритюрі до золотавої скоринки. Викласти обсмажені котлетки на деко і поставити в духовку на хвилин 10 - 15. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 620 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |