Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети по-київськи з курячого фаршу?
У звичайному виконанні такі котлети готуються з курячого філе з кісточкою. В той же час це страва, без втрати смакових якостей, можна приготувати і з курячого фаршу.
Інгредієнти:

Куряча грудка - 1 кг;
Вершкове масло - 1 пачка;
Перець і сіль.

Для кляру:

Борошно, сухарі, яйця.

Для фритюру: рослинне масло.

Процес приготування:

Масло поділити на невеликі брусочки і відправити в морозильник. Необхідно курячу грудку промити і перемолоти за допомогою блендера або м'ясорубки. Ретельно вимісити фарш. Потім розстелити харчову плівку і викладати на неї трохи фаршу, який розподілити рівним шаром за допомогою ножа на плівці, далі на середину покласти заморожений брусочок масла і з допомогою ножа сформувати котлетку прямокутної форми. Підготовлені котлети перекласти на тарілку і прибрати в морозильник. Після того, як котлети замерзнуть, треба обваляти їх у борошні, сухарях і яєчної говорунці. Для цього опустити котлетки спочатку в борошно, потім у яєчну бовтанку, потім в сухарі. Можна ще раз опустити в бовтанку, а потім в борошно. Складати такі котлетки на тарілку і заморозити. Потім у добре розігріте рослинне масло викладати котлети і смажити у фритюрі до золотавої скоринки. Викласти обсмажені котлетки на деко і поставити в духовку на хвилин 10 - 15.

Приємного апетиту!

Просмотров: 461
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, котлети

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
М'яке гарбузове печиво
Чізкейк з літніми ягодами
Яблучний насипний пиріг
Торт "Прага"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: