Головна » Статті » Рецепти

Ніжні котлетки з курячого філе
Назва говорить сама за себе - котлетки дійсно виходять дуже ніжними. Особливість цієї страви в тому, що м'ясо не потрібно перемолоти у фарш, його досить нарізати дрібними кубиками.

Ось що знадобиться для котлеток: 400 грам курячого філе, три столових ложки густого майонезу, три столові ложки крохмалю, одне яйце, сіль і чорний мелений перець, приправи - все за смаком. Для смаження приготуйте рослинне масло.

Майонез для котлеток рекомендую використовувати тільки домашнього приготування, щоб уникнути неприємних сюрпризів у вигляді растекшегося тесту. Магазинний майонез нерідко після додавання в салати стає дуже рідким, і якщо таке станеться під час приготування котлет - врятувати страва буде важко. Доведеться додавати борошна, а це вже зовсім інший смак.
Куряче філе ріжемо дрібними кубиками. Збиваємо виделкою яйце з сіллю, спеціями, додаємо майонез. Потім поступово підсипаємо крохмаль і розмішуємо, щоб він не збирався грудочками. Коли тісто стане однорідним за консистенцією, додаємо куряче м'ясо. Прибираємо в холодильник мінімум на дві години - м'ясо повинно промаринуватися. Ще краще поставити на ніч - чим довше м'ясо простоїть в маринаді, тим ніжніше будуть котлетки.
На сковорідці розігріваємо трохи рослинної олії, викладаємо по столовій ложці тесту і обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору. Котлетки дуже легко перевертаються лопаткою.
Просмотров: 590
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, котлетки

Рекомендовані рецепти:

"Торф'яної пиріг"
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Сирний пиріг з полуницею
Рулет з абрикосовим джемом
Українські пампушки з часником
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: