Головна » Статті » Рецепти |
Морквяний пиріг з сухофруктами
![]() Ось що потрібно: 2 великих морквини, 1 велике яблуко, 3 яйця, 1,5 склянки борошна, 4 столові ложки цукру, 2 столових ложки меду, 150 мл рослинного масла, дрібка солі, чайна ложка розпушувача, пакетик ванільного цукру, жменю родзинок. Родзинки розпарити на водяній бані, обсушити. Морквину (сиру) натерти на дрібній тертці, яблуко нарізати кубиками. Збити яйця з цукром, додати мед, рослинне масло, ванільний цукор, розпушувач і просіяне борошно. Вимісити однорідне тісто без грудочок. Всипати родзинки (попередньо обваляти в борошні - тоді він не опуститься на дно) і терту моркву, яблуко. Перемішати, вилити тісто в роз'ємну форму (її змастити маслом) і випікати 45-50 хвилин. Готовність випічки перевірте дерев'яної шпажкою - з добре пропеченного пирога вона виходить сухою, без прилиплих крихт. Пиріг потрібно остудити на решітці (щоб не підмокло денце), коли охолоне - посипати цукровою пудрою. | |
Просмотров: 679 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |