Головна » Статті » Рецепти |
Паніні - італійський закритий бутерброд. Продукти: чотири булочки, 60 грамів сиру «Маасдам», 80 грамів сиру «Пармезан», 150 мл молока, 20 г вершкового масла, курячий жовток, курячий білок, 25 г пшеничного борошна, трохи меленого мускатного горіха, сіль, чорний перчик. Готуємо бешамель: у каструлі розтоплюємо масло, кладемо борошно, ретельно розтираємо грудочки і трохи обсмажуємо. Знімаємо з плити, наливаємо молоко, збиваємо. Повертаємо каструльку на вогонь, постійно помішуючи, доводимо до бешамель... |
Для того, щоб приготувати таку незвичайну картоплю вам будуть потрібні наступні продукти: п'ять-сім шматочків свинячої грудинки, п'ять-сім картоплин середнього розміру (велику картоплю краще не брати), дві столові ложки рослинної олії, щіпка червоної паприки, пучок кропу або петрушки, сіль. Смужки свинячої грудинки гарненько відбити, після чого посолити і приправити червоною паприкою. Картоплю почистити (якщо він все-таки великий, то його слід відварити до напівготовності). Кожну підготовлену картоплину по черзі обернути відбитим... |