Головна » Статті » Рецепти


Цей крем-десерт готується з свіжих вершків, молока, желатину і кориці. Трохи про кориці, для приготування баваруа потрібна саме справжня не мелена а в паличках кориця. Якщо не знайти такий у продажу, можна використовувати вже мелений продукт.
Інгредієнти: двісті мл молока, сто п'ятдесят грамів вершків, три жовтки від курячих яєць, п'ятдесят грамів цукру, кориці дві палички, п'ять грам желатину, ванілін або ванільна настоянка.

Готуємо десерт "баваруа".
Молоко...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

У продовженні десертній теми хочу запропонувати рецепт манного пудингу. Необхідні продукти: півлітра молока, вершків сто грам, одна ст. ложка крохмалю і дві ст. ложки манної крупи, ваніль, одне яйце, сто мл води, шістдесят гр. цукру або цукрової пудри.
Готуємо манний пудинг.
Відокремлюємо білок збиваємо з цукром і на час в сторону відставляємо, жовток змішати з вершками, з ваніліном і з крохмалем, манною крупою і збиваємо всю цю масу добре....
Переглядів: 682
Рецепти | | Коментарі (0)

Паніні - італійський закритий бутерброд.
Продукти: чотири булочки, 60 грамів сиру «Маасдам», 80 грамів сиру «Пармезан», 150 мл молока, 20 г вершкового масла, курячий жовток, курячий білок, 25 г пшеничного борошна, трохи меленого мускатного горіха, сіль, чорний перчик.

Готуємо бешамель: у каструлі розтоплюємо масло, кладемо борошно, ретельно розтираємо грудочки і трохи обсмажуємо. Знімаємо з плити, наливаємо молоко, збиваємо. Повертаємо каструльку на вогонь, постійно помішуючи, доводимо до бешамель...
Переглядів: 686
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжне і соковите м'ясо риби з лимонно-імбирним соусом буде смачним як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Список інгредієнтів: сом вагою приблизно 1,3 кілограма, чотири зубчики часнику, сік з одного лимона, корінь імбиру (7 см), одна чайна ложка куркуми, одна чайна ложка меленого коріандру, пів чайної ложки меленого чилі, чотири столові ложки мелених горіхів (фісташки, арахіс), дві столові ложки рослинної олії, дві столові ложки сметани, сіль.
Рибину слід...
Переглядів: 693
Рецепти | | Коментарі (0)

Просте і доступне блюдо і за складом, і в приготуванні, але разом з цим смачне, ситне і досить оригінальне!
Список продуктів, які знадобляться вам для приготування даного страви: 400 г курячого філе, 400 г грибів, один стакан відвареного рису, одне куряче яйце, дві репчатых цибулини середніх розмірів, один пласт готового магазинного листкового тіста, рослинна олія, сіль, перець, приправа до курки.
Дві ріпчасті цибулини очистити і подрібнити, куряче філе дрібно...
Переглядів: 689
Рецепти | | Коментарі (0)

Хто любить солодке? Я люблю і дуже люблю солодку ковбаску, раніше продавали в кондитерських магазинах таку ковбаску, упаковану в фольгу. Зараз теж можна знайти в продажу, але смак зовсім не той, рослинні жири і барвники, замінники всього... В загальному краще і простіше самостійно ковбасу солодку приготувати.
Потрібні такі інгредієнти: половина банки згущеного молока, печива (можна будь-яке) триста грам, дві ложки цукру і ложки какао порошку, сто грамів вершкового...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний десерт, з чудовим ароматом кави... Паннакотта підходить для святкових застіль, але можна і будній непогожий день побалувати себе улюблену таким чудовим десертом.))
Потрібні такі інгредієнти: сто грамів цукру (підходить звичайний білий, але краще взяти коричневий цукор), апельсинового лікеру дві ложки, одна ложка кави (тільки розчинна), третину склянки води і десять грам желатину, свіжих вершків півлітра.

Приготування панакоти: спочатку розчиняємо у воді желатин, правильно закладати його спочатку в...
Переглядів: 694
Рецепти | | Коментарі (0)

На півтора кілограма свинячих реберець буде потрібно: для маринаду - шість склянок води, чверть склянки томатної пасти, одна ріпчаста цибулина середнього розміру, п'ять-шість штучок чорного перцю горошком, чотири штучки гвоздики, одна їдальня ложка лимонного соку, червоний перець або гострий соус - на смак; для соусу - дві столові ложки меду, одна столова ложка гірчиці, червоний перець або гострий соус - за смаком.
Реберця промити і нарізати порційними шматками. Ріпчасту...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Список інгредієнтів: для тіста - дві склянки борошна, пів чайної ложки солі, дві столові ложки рослинного масла, одну склянку окропу; для начинки - 600 г редьки, одна або дві великі морквини, одна-дві цибулини, рослинне масло, перець, сіль.
Борошно просіяти, додати до неї сіль і перемішати, в середині гірки борошна зробити поглиблення, додати рослинне масло і окріп. Дати масі трохи охолонути і гарненько вимісити до однорідності, підсипаючи по мірі необхідності...
Переглядів: 702
Рецепти | | Коментарі (0)

Для того, щоб приготувати таку незвичайну картоплю вам будуть потрібні наступні продукти: п'ять-сім шматочків свинячої грудинки, п'ять-сім картоплин середнього розміру (велику картоплю краще не брати), дві столові ложки рослинної олії, щіпка червоної паприки, пучок кропу або петрушки, сіль.
Смужки свинячої грудинки гарненько відбити, після чого посолити і приправити червоною паприкою. Картоплю почистити (якщо він все-таки великий, то його слід відварити до напівготовності). Кожну підготовлену картоплину по черзі обернути відбитим...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3261-3270 3271-3280 3281-3290 3291-3300 3301-3310 ... 4691-4700 4701-4708