Головна » Статті » Рецепти

Манний пудинг (рецепт)
У продовженні десертній теми хочу запропонувати рецепт манного пудингу. Необхідні продукти: півлітра молока, вершків сто грам, одна ст. ложка крохмалю і дві ст. ложки манної крупи, ваніль, одне яйце, сто мл води, шістдесят гр. цукру або цукрової пудри.
Готуємо манний пудинг.
Відокремлюємо білок збиваємо з цукром і на час в сторону відставляємо, жовток змішати з вершками, з ваніліном і з крохмалем, манною крупою і збиваємо всю цю масу добре. Молоко треба довести до кипіння, дати трохи охолонути і сюди влити дуже тонкою цівкою збиту масу до кипіння на повільному вогні довести, ретельно помішувати (в загальній складності варити пудинг потрібно не менше десяти хвилин, але вогонь найслабший). Знімаємо каструлю з вогню і сюди вливаємо збитий білок (ми його попередньо з цукром збивали). Всю масу розмішуємо. Пудинг манний готовий, його залишається остудити як слід. Розливаємо його в десертні гуртки або в невеликі креманки, відправляємо для набухання і застигання у холодильник.
Приємного!
Просмотров: 515
Категория: Рецепти |
| Теги: пудинг, масу

Рекомендовані рецепти:

Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Ажурні млинці
Фризийский цукровий хліб
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Вишневий штрудель з сиром
"Той самий" столичний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: