Головна » Статті » Рецепти


Дуже швидкий, легкий, смачний і ошатний супчик. Фрикадельки робляться з курячої грудки (або іншого курячого м'яса) з додаванням великої кількості зелені - будь-який, яка у вас є під рукою.

Інгредієнти для супу: дві картоплини, одна морквина, одна цибулина, зелень і спеції, сіль - за смаком.
Для фрикадельок: одна куряча грудка, одне яйце, будь-яка свіжа зелень, одна цибулина, сіль, перець, спеції - за смаком.

У киплячу воду...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Я замішую тісто для млинців (весь час на око борошна і молока додаю) і вбиваю лише одне яйце. Приблизно на два - три склянки борошна треба скільки яєць додавати? Я просто нещодавно в передачі однієї таку фразу почула, що, мовляв, ймовірно, на кожен окремо спечений млинець потрібно взяти пів яйця... Виходить яєць потрібно багато додавати?
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Необхідні продукти: одна морквина, по одному баклажана і кабачка, цибулі червоного дві штуки і два свіжих помідора, три зубки часнику, трохи цибулі пір'яного і один гострий перець (перець чилі).
Для приготування маринованих овочів потрібно маринад, його готувати ми будемо з: олія рослинна десять столових ложок, оцту бальзамічного сто грамів, дві столові ложки цукру, по одній чайній ложці сухого чебрецю і солі, чайна ложка майорану (теж сухий) і...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Що то мене на мариновані овочі потягнуло, до чого б це..? Обожнюю все мариноване, пряне і гостре. Знайшла чудовий рецепт маринованої буряків, сама ще не пробувала готувати, буряка в холодильнику не виявилося, але днями обов'язково зроблю буряк за цим рецептом.
Сирий буряк попередньо потрібно або запекти, або відварити. Я особисто віддаю перевагу запікати, оскільки смак печеного буряка - це щось! Це смачно і до того ж дуже...
Переглядів: 757
Рецепти | | Коментарі (0)

В даному варіанті страви наведений рецепт фрикаделей з запеченою картоплею в томатному соусі з оливками.
Список продуктів на чотири порції страви: 800 грамів картоплі, три цибулини, банку (800 мл) консервованих помідорів, 100 г чорних оливок без кісточок, половина кілограма рубаної яловичини, чотири столові ложки панірувальних сухарів, чотири столові ложки молока, одна-дві чайних ложки меду, дві гілочки розмарину, пучок базиліка, сіль і чорний мелений перець.
Розмарин треба помити, висушити і...
Переглядів: 689
Рецепти | | Коментарі (0)

Продукти, які знадобляться для приготування даного страви: близько 400 г стручкової квасолі, одна велика або дві середні цибулини, два-три помідори, один-два зубчики часнику, два курячих яйця, пучок петрушки, близько чайної ложки солі, рослинна олія для смаження.
Стручкову квасолю слід помити і нарізати на шматочки приблизно 4-5 сантиметрів (це зручніше робити ножицями). Помідори помити і порізати на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю потрібно почистити на дрібні кубики і обсмажити до світло-золотистого...
Переглядів: 687
Рецепти | | Коментарі (0)

Хто любить млинці, але не любить з ними возитися (готувати тісто і потім довго довго смажити їх у сковорідці)? Знайшла один класний рецепт, млинці виходять просто чудові і найголовніше - не треба довго стояти біля плити смажити млинець за млинчиком.))
Пропоную приготувати порційні млинці, чотири штучки. Для цього нам знадобляться такі ж порційні (на одного) формочки (типу сковорідок, але тільки вони керамічні).
Потрібен один стакан молока свіжого і один...
Переглядів: 723
Рецепти | | Коментарі (0)

У вас є "сэндвичница"? У мене немає такого пристосування на кухні, але от у подруги є (фірми Філіпс) і подруга дуже задоволена. Каже, що можна і просто тости підсмажувати і гарячі бутерброди, тобто сендвічі робити. Не треба жиру і масла, хліб підсмажується і потім при їжі руки не брудняться. Загалом я в рекламу вдарилася, просто собі теж хочу таке хитре пристосування.))
Для приготування цього бутерброда потрібен хороший не кислий...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

Ароматна, солодка каша з додаванням родзинок, горіхів, інжиру - одночасно і корисне, і смачне блюдо!
Список необхідних інгредієнтів: Одна гарбуз середнього розміру, трохи лісових горіхів, жменю родзинок, десять штучок сушеного інжиру, 60 грамів пшоняної крупи, 200 мл води, сіль, 200 мілілітрів вершків.
Пшоняну крупу слід промити, залити водою, кількість якої повинна бути в три рази більше обсягу крупи, трошки посолити і варити до готовності.
Інжир і родзинки залити окропом...
Переглядів: 686
Рецепти | | Коментарі (0)

Список продуктів: окіст молодого поросяти приблизно на два-два з половиною кілограми; для маринаду - одна цибулина, п'ять зубчиків часнику, три гілочки розмарину, 50 мл густого томатного соку, дві столові ложки винного оцту, дві столові ложки діжонської гірчиці, червоний гострий перець, сіль; для глазурі - 50 мл вишневого сиропу, одна столова ложка бальзамічного оцту, одна чайна ложка кисло-солодкого соуса.Окорок потрібно помити і вискобліть, а при необхідності вимочити в холодній...
Переглядів: 688
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3251-3260 3261-3270 3271-3280 3281-3290 3291-3300 ... 4691-4700 4701-4708