Головна » Статті » Рецепти

Фрикадельки по-італійськи
В даному варіанті страви наведений рецепт фрикаделей з запеченою картоплею в томатному соусі з оливками.
Список продуктів на чотири порції страви: 800 грамів картоплі, три цибулини, банку (800 мл) консервованих помідорів, 100 г чорних оливок без кісточок, половина кілограма рубаної яловичини, чотири столові ложки панірувальних сухарів, чотири столові ложки молока, одна-дві чайних ложки меду, дві гілочки розмарину, пучок базиліка, сіль і чорний мелений перець.
Розмарин треба помити, висушити і подрібнити. Картопля вимити, почистити і порізати навпіл, після чого викласти на деко, змащене маслом, посолити і посипати розмарином. Запекти в духовці при температурі 175 градусів близько 50 хвилин.
Помити і обсушити базилік, дрібно порізати його. Дві цибулини розрізати на четвертинки і обсмажити на двох столових ложках олії протягом трьох хвилин, після чого додати помідори і оливки, довести до кипіння. Потім соус посолити, поперчити і додати мед.
Залишилася цибулину почистити і подрібнити, змішати з м'ясом, додати сухарі і молоко, сіль і перець. Сформувати з цього фаршу 20 невеликих кульок і обсмажити їх на двох столових ложках олії близько восьми хвилин. Перекласти фрикадельки до соусу і перемішати. Подавати із запеченою картоплею.
Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: помити, чотири

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирний пиріг
Печінкові трюфеля в сирі
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Три рецепти хачапурі
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: