Головна » Статті » Рецепти


Дріжджове тісто для пирога можна зробити солодким або несолодким - в залежності від того, яку випічку ви любите.

Для тесту нам знадобиться: 300 грам борошна (може трохи більше), 15 грам дріжджів, два яйця, 100 мл молока, 80 грам вершкового масла (або маргарину), столова ложка цукру, дрібка солі. Якщо любите солодку випічку - додайте більше цукру і трохи більше дріжджів.
Для заливки: одне яйце, 60 г...
Переглядів: 685
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий простий у приготуванні і разом з тим має досить незвичайний і навіть святковий смак десерт можна подавати відразу ще теплим, але можна і приготувати заздалегідь - такі яблука дуже добре зберігаються в холодильнику.
Список необхідних для приготування цих ласощів інгредієнтів: чотири великих яблука (бажано вибрати тверді і солодкі яблука, дуже підійде сорт "Голден"), три штучки свіжого, шість штук сушеного інжиру, дві столові ложки фісташок, половина чайної ложки кориці,...
Переглядів: 675
Рецепти | | Коментарі (0)

В принципі, за цим рецептом можна робити печиво і з яблучним або морквяним макухою - вийде безвідходне виробництво (на радість хазяйці) і смачне печиво - на радість домашнім.

На склянку гарбузового макухи треба взяти півтори склянки пшеничного борошна, півсклянки висівковий борошна, 100 грам цукру (можна більше, якщо гарбуз не дуже солодка), пакетик ванільного цукру, одне яйце, дві столові ложки рослинного масла, щіпка солі, половина чайної ложки...
Переглядів: 750
Рецепти | | Коментарі (0)

Це мій улюблений рецепт. Мені взагалі крамбль подобається з будь-якою начинкою, але по скільки яблука є завжди, то це крамбль саме з яблуками я найчастіше і готую. А кокосова стружка надає цьому теплому десерту незвичайний смак (є крамбль треба саме теплим або гарячим, холодний він не такий смачний).
Яблука (штук шість - сім) промиваємо і знімаємо шкірку, кубиками або скибочками нарізаємо і в чистій сковорідці з цукром прогреваем.Затем масла...
Переглядів: 661
Рецепти | | Коментарі (0)

За рахунок складання-розкачування тіста коржика всередині виходять шаруватими. Їх можна зробити зі здобного або прісного тіста на дріжджах або без. Найпростіший рецепт - смажені коржики з прісного тіста, в якому мінімум інгредієнтів.
Ось що знадобиться з продуктів: 500 грам борошна, дві склянки води, п'ять столових ложок рослинного масла, приблизно чайна ложка солі. Якщо хочете, додайте будь-які спеції або куркуму для кольору.

У миску просійте борошно. У холодній...
Переглядів: 1466
Рецепти | | Коментарі (0)

Для більшості господинь важливо приготувати не тільки смачне, але і дешеве блюдо. Пропоную рецепт бюджетного ласощі під назвою «запіканка з кабачків і рису».інгредієнти:
- 200 гр. свіжих кабачків;
- 2 цибулини;
- 2 морквини;
- 100 гр. рису;
- 250 гр. майонезу;
- 1 головка часнику;
- 2-3 помідора;
- 2 кубика «Галина Бланка»;
- 200 гр. сиру.

1-й шар. На дно форми для запікання, змащене...
Переглядів: 1090
Рецепти | | Коментарі (0)

Список продуктів, які знадобляться для приготування страви: чотири скибочки свинини (товщиною близько сантиметра), вісім скибочок солоного сала, два-три маринованих огірочка, гірчиця, сіль.
Шматочки свинини необхідно гарненько відбити, щоб м'ясо стало дуже тоненьким (буквально пару міліметрів), набагато зручніше відбивати м'ясо через харчову плівку, тоді шматочок залишається цілим. Потім кожен відбитий шматочок змастити тоненьким шаром гірчиці і злегка посолити.
Огірочки розрізати на 4-6 смужок кожен. На край кожного шматочка відбитій свинини...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Хто захоче такий приготувати соус - плакати будете точно.)) Просто хрін дуже очі ріже. Я думала, що цибуля сильно пече очі,коли його дрібно нарізаєш, я зазвичай реву завжди. Але хрін взагалі в порівняння з цибулею не йде. Такі аромати йдуть, що від ГРЗ можна вилікуватися, натираючи корінець.
загалом рецепт просто, для приготування цього смачного і дуже корисного соусу потрібен один свіжий корешочек хрону і один стакан сметани. Підійде...
Переглядів: 1984
Рецепти | | Коментарі (0)

Білоруська кухня завжди славилася ситними і смачними стравами, прикладом такої кулінарії може служити чудовий салат з печінкою і грибами по-білоруськи...
Для приготування страви знадобляться наступні інгредієнти:
- 300 гр. білих грибів (сушених 100 гр.), якщо немає білих грибів, згодяться будь-які інші їстівні гриби;
- 500 гр. яловичої печінки;
- 2 цибулини;
- 2 морквини;
- 2 солоних маринованих огірка;
- 250 гр. майонезу;
- сіль.

Білі гриби...
Переглядів: 708
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочу представити вашій увазі, а точніше скоріше навіть нагадати, вкрай простий у виконанні, але, незважаючи на це, дуже смачний і ситний рецепт - запечена картопля з салом.
Продукти, які знадобляться для його приготування: десять картоплин (причому бажано брати не великий картопля, а підбирати картоплини швидше середнього розміру), приблизно 150-200 грамів сала (можна навіть з прошарком м'яса), п'ять зубчиків часнику, сіль і чорний перець.
Картоплю для початку слід ретельно вимити...
Переглядів: 1410
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3231-3240 3241-3250 3251-3260 3261-3270 3271-3280 ... 4691-4700 4701-4708