Головна » Статті » Рецепти


Це одне з традиційних страв в Боснії. Для того, щоб приготувати цю страву, будуть потрібні наступні інгредієнти: 600 г дрібного цибулі (це близько десяти головок), 400 грамів телячого або яловичого фаршу, 80 г рису, 50 мл оцту, дві-три столові ложки рослинної олії, 30 г вершкового масла, одне куряче яйце, мелена солодка паприка, сіль, чорний перець, зелень петрушки, сметана.Луковицы для цієї страви краще вибрати маленькі, розміром з абрикос або...
Переглядів: 694
Рецепти | | Коментарі (0)

Капустяний фарширований качан можна робити з різною начинкою, але в цьому в якості начинки буде виступати курка, рис та овочі. Для приготування знадобляться такі інгредієнти: середній качан капусти, одна куряча грудка, дві середні цибулини, одна морква, дві третини склянки рису, одне яйце, пучок петрушки, рослинне масло для обсмажування, одна-дві ложки сметани, трохи панірувальних сухарів, вершкове масло, сіль і перець.
Качан потрібно відварити до готовності і розібрати на окремі листки,...
Переглядів: 695
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочу засолити помідори зелені (не стиглі). У нас зараз їх на ринку продають відрами. Я напишу рецепт, який тільки що в інтернеті знайшла, дівчатка, а ви підкажіть чи підправте, якщо що не так у рецепті! Просто не хочеться зіпсувати продукт, хочеться зробити смачні гострі помідори. Або викладайте свої рецепти.))
Ось такий рецепт я знайшла: помідори зелені дрібні за розміром треба гарненько промити і зробити надрізи (зняти шапочки або хрестиком...
Переглядів: 819
Рецепти | | Коментарі (0)

У продовженні томатно-помідорної теми хочу запропонувати наступний рецепт. Рецепт старий, я б навіть сказала старовинний, тут пропонується помідори і овочі запікати в російської печі... не збагну, де у міській квартирі піч російську взяти, але духовка напевно як заміна підійде.))
Помідори зелені треба запекти в печі руської до готовності, так само треба запекти до готовності цибулю ріпчасту і моркву. За рецептом запікається ще й корінець петрушки. Всі запечені і чуйний...
Переглядів: 676
Рецепти | | Коментарі (0)

У сезон гарбуза цей рецепт буде дуже актуальний і любителям гарбуза десерт неодмінно сподобається - він смачний і корисний. Десерт можна зробити по-різному - гарбуз відварити, запекти або приготувати на пару.

На дві - три порції знадобиться 500 грам очищеної від шкірки і насіння гарбуза, 100 грам цукру, дві столові ложки меду, жменя мелених волоських горіхів, пакетик ванільного цукру, 150 мл води, кружок лимона або апельсина.
Переглядів: 855
Рецепти | | Коментарі (0)

Це блюдо примітно швидкістю його приготування, адже в ньому використовується вермішель швидкого приготування, так що ось рецепт "на швидку руку".
Необхідні для приготування інгредієнти: половина кілограма м'ясного фаршу (свинячого або яловичого, або навіть їх суміші), три пачки вермішелі швидкого приготування, одна велика ріпчаста цибулина, одна середнього розміру морква, три курячих яйця, рослинне масло, майонез.
Приготувати (запарити) швидкорозчинну вермішель, додавши до неї всі приправи так, як зазначено на упаковці, зайву...
Переглядів: 841
Рецепти | | Коментарі (0)

Тісто для булочок готується на воді і без яєць. За рахунок складання-розкачування воно виходить схожим на листкове, і булочки будуть скоріше нагадувати слойки з родзинками.

Ось що нам знадобиться з продуктів:

Склянку теплої водички
Чайна ложка сухих дріжджів
Три - чотири столові ложки цукру (за смаком, можна і більше)
Дві столових ложки рослинного масла
Половина чайної ложки солі
Пакетик ванільного цукру
Половина склянки родзинок
Приблизно...
Переглядів: 892
Рецепти | | Коментарі (0)

Тільки що приготувала страву. Дуже сподобалося. Зазвичай я макарони по-флотськи без томатної пасти роблю, тобто просто фарш з цибулею обсмажую і потім готовий фарш змішую зі звареними макаронами. Це блюдо у нас на ура йде. От сьогодні вирішила томатної пасти додати і вийшло смачніше звичайних макаронів з фаршем.
Готуємо: чотириста грам курячого фаршу обсмажуємо на сковорідці. Спочатку треба цибуля ріпчаста нарізаний до підлозі готовності обсмажити, а потім фарш додати,...
Переглядів: 669
Рецепти | | Коментарі (0)

Це блюдо відноситься до сербської кухні, гуляш готується швидко, для ситості і яскравості смаку додаються ароматні мисливські ковбаски. Якщо немає мисливських ковбасок, можна будь-яку іншу копчену ковбасу використовувати для страви.
Продукти: квасоля (суха) грам триста, дві репчатых цибулини і два солодких перцю, лавровий лист, дві ковбаски (маленькі), два помідори, кмин, сіль, перець, паприка суха і часник.

Квасоля потрібно відварити, але попередньо її треба витримати ніч у воді. Варимо...
Переглядів: 1187
Рецепти | | Коментарі (0)

Даний рецепт примітний тим, що в ньому описано приготування таких рулетів з трьома абсолютно різними начинками.
Список продуктів, які необхідні для того, щоб приготувати чотири порції таких рулетиків: вісім тонких стейків з свинини, 50 г замороженої стручкової квасолі, одна середня морква, одна ріпчаста цибулина середнього розміру, один помідор, один стручок солодкого перцю, один огірок, одна половинка консервованої груші, дві скибочки копченого бекону, 30 грамів скибочок сиру дор-блю, одна чайна...
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3211-3220 3221-3230 3231-3240 3241-3250 3251-3260 ... 4691-4700 4701-4708