Головна » Статті » Рецепти

Гуляш з квасолею (рецепт)
Це блюдо відноситься до сербської кухні, гуляш готується швидко, для ситості і яскравості смаку додаються ароматні мисливські ковбаски. Якщо немає мисливських ковбасок, можна будь-яку іншу копчену ковбасу використовувати для страви.
Продукти: квасоля (суха) грам триста, дві репчатых цибулини і два солодких перцю, лавровий лист, дві ковбаски (маленькі), два помідори, кмин, сіль, перець, паприка суха і часник.

Квасоля потрібно відварити, але попередньо її треба витримати ніч у воді. Варимо квасолю з лавровим листком і сіллю. Важливо не розварити квасоля, інакше буде не гуляш, а каша (по консистенції).
нарізаємо Ковбасу кільцями, цибулю півкільцями, часник крупно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю з ковбасою і часником, сюди ж і додаємо паприку. Потім додаємо відварену без рідини квасоля і нарізані перці. Помідори попередньо кіпяточком поливаємо і знімаємо шкірку, потім тільки нарізаємо їх півкільцями і в гуляш додаємо. Готуємо на слабкому вогні. Спеції і сіль за смаком.
Дуже смачний такий гуляш гарячим.))
Просмотров: 1143
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: квасоля, Гуляш

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Баклажани по-корейськи
Ягідно-фруктовий десерт
Буженина в тесті
Макарони з шинкою і грибним соусом
Торт "Мурашник"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: