Це блюдо відноситься до сербської кухні, гуляш готується швидко, для ситості і яскравості смаку додаються ароматні мисливські ковбаски. Якщо немає мисливських ковбасок, можна будь-яку іншу копчену ковбасу використовувати для страви. Продукти: квасоля (суха) грам триста, дві репчатых цибулини і два солодких перцю, лавровий лист, дві ковбаски (маленькі), два помідори, кмин, сіль, перець, паприка суха і часник.
Квасоля потрібно відварити, але попередньо її треба витримати ніч у воді. Варимо квасолю з лавровим листком і сіллю. Важливо не розварити квасоля, інакше буде не гуляш, а каша (по консистенції). нарізаємо Ковбасу кільцями, цибулю півкільцями, часник крупно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю з ковбасою і часником, сюди ж і додаємо паприку. Потім додаємо відварену без рідини квасоля і нарізані перці. Помідори попередньо кіпяточком поливаємо і знімаємо шкірку, потім тільки нарізаємо їх півкільцями і в гуляш додаємо. Готуємо на слабкому вогні. Спеції і сіль за смаком. Дуже смачний такий гуляш гарячим.))