Головна » Статті » Рецепти |
Такі незвичайні відбивні під "шубкою" можна подавати з гарніром, так і в якості окремого страви. Необхідні інгредієнти для приготування таких відбивних: три свинячі відбивні, одна середнього розміру ріпчаста цибулина, два помідори середніх розмірів, одна чайна ложка томатної пасти, сіль, перець і інші спеції за смаком, рослинна олія для смаження відбивних, майонез. Свинячі відбивні спочатку необхідно трохи відбити, а потім посолити і поперчити, додати спеції за смаком і дати трохи... |
Це шніцель на вегетаріанський манер, блюдо дуже смачне, перевірено на собі, я багато шніцелів капустяних з'їла, просто навіть не очікувала, що це на стільки смачно.))Готувати шніцелі просто, потрібна тільки велика капуста і сухарі панірувальні, яйця та олія рослинна. Так от, капустяні листочки спочатку треба відварити і потім кожен листочок, поки він ще теплий, звертаємо у вигляді конвертика або просто у кілька разів звертаємо. Потім яйце треба збовтати,... |