Головна » Статті » Рецепти |
Смачний салат з курячої печінки і редьки. Для приготування салату потрібно: дві білих редьки; мелений чорний перчик; чотириста грамів курячої печінки; одна велика морквина; сіль; одна велика ріпчаста цибулька; маленька головка часнику; пучочек петрушки; волоські горішки для прикраси; майонез; Редьку чистимо від шкірки і вимочуємо в холодній водичці шістдесят хвилин. Овочі миємо й чистим.Морковку ріжемо соломкою. Часник і зелень дрібно рубаємо великим ножем. Редьку ріжемо соломкою, висипаємо... |
Даний рецепт молочних булочок примітний тим, що готуються вони дуже швидко і просто - їх можна легко і не особливо напружуючись приготувати навіть вранці на сніданок! Список необхідних продуктів для приготування восьми порцій булочок: півтори склянки молока, дві склянки борошна, половина склянки цільнозерновий борошна, одна чайна ложка з гіркою розпушувача для тіста, дві столові ложки меду або патоки, одне куряче яйце для змащування булочок, мак, гарбуз або соняшникове насіння,... |
Список необхідних продуктів: чотириста грамів філе курячої грудинки; один зубчик часничку; селера - одна штучка; одна стіл. ложка рослинного масла; чотириста двадцять п'ять грамів консервованої червоної квасолі; чотириста двадцять п'ять грамів консервованої білої квасолі; чотириста двадцять п'ять грамів консервованого турецького горошка (турецький горошок-рідкісний гість у наших краях, тому його можна і не класти збільшивши, відповідно, кількість червоної і білої квасолі); чотириста двадцять п'ять грамів консервованої кукурудзи; вісімсот мл курячого... |