Головна » Статті » Рецепти

Булочки молочні
Даний рецепт молочних булочок примітний тим, що готуються вони дуже швидко і просто - їх можна легко і не особливо напружуючись приготувати навіть вранці на сніданок!
Список необхідних продуктів для приготування восьми порцій булочок: півтори склянки молока, дві склянки борошна, половина склянки цільнозерновий борошна, одна чайна ложка з гіркою розпушувача для тіста, дві столові ложки меду або патоки, одне куряче яйце для змащування булочок, мак, гарбуз або соняшникове насіння, кунжут для посипання.
У велику миску потрібно просіяти звичайну пшеничне борошно, туди ж додати цільнозернове борошно, трошки солі і розпушувач. Додати до цього патоку або мед і тепле молоко. Замісити тісто на булочки, гарненько його вимішувати протягом 10 хвилин і потім сформувати з отриманого тесту вісім булочок.
На деко покласти пергамент для випічки і викласти на нього булочки. Куряче яйце збити і змастити ним булки, а після цього посипати їх кунжутом, маком або насінням.
Поставити деко з булочками в духовку і випікати протягом 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
Подавати булки теплими або ж зовсім теплими.
Просмотров: 575
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, булочок

Рекомендовані рецепти:

Печиво з волоськими горішками
Пиріг-галета з журавлиною
Італійські медові пончики
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
"Медова" свинина з імбиром
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: