Я днями чуділа з приготуванням самої звичайної (в моєму розумінні класичної) сирної запіканки. Не було родзинок, але хотілося який-небудь незвичайний інгредієнт додати і прийшла в голову думка додати в сирну масу кокосової стружки. Вийшла запіканка-смакота! Такої смачної я ще не пробувала, тепер завжди буду додавати кокосову стружку. Пропоную рецепт... Інгредієнти: сир (у мене це завжди тільки домашній жирний сир) чотириста грам, сім повних столових ложок сухої манної крупи, три столові ложки цукру, одне яйце і кокосова стружка (я пів пачки на око всыпала). Всі ці інгредієнти подрібнюю в кухонному комбайні і перекладаю в ємність для запікання (у мене скляне блюдо. Випікаю при темп. +180 градусів 35 - 40 хвилин.
Взагалі в таку запіканку бажано третина чайної ложки соди додавати, але я не додаю. Мені подобається щільна, не крихка запіканка. Кокосова стружка надає такий незвичайний смак, немов їж не страву з сиру, а начинку від "Баунті",)) Приємного!