Такий легкий алкогольний напій ідеально підійде для домашніх посиденьок в хорошій компанії, до того ж градусів в ньому зовсім не багато. Напій цей слід приготувати заздалегідь. Список інгредієнтів для того, щоб приготувати чотири порції цього напою: дві пляшки червоного вина по 750 грамів у кожній (можна використовувати недороге вино простіше), один великий лимон, два невеликих апельсина, два мандарина, один персик і одне яблуко (ці інгредієнти потрібні для додаткової ароматності напою і їх можна і не додавати), 150 грамів цукру, 120 мл коньяку або бренді, дві палички кориці, 200 мл апельсинового соку, лід (перед подачею). Вино попередньо охолодити. У невеликій мисочці змішати коньяк і цукор. Додати нарізані тонкими скибочками лимон, апельсини, мандарини, персик і яблуко. Все це добре перемішати і прибрати на кілька годин у холодильник (а ще краще на ніч). Після це все вміст мисочки перекласти в глечик, туди ж покласти корицю і влити апельсиновий сік, ну а потім і вино. Дати напою постояти хвилин 15-20. Подавати з льодом.
|