Головна » Статті » Рецепти

Супчик з куркою, квасолею, горохом і кукурудзою
Список необхідних продуктів:
чотириста грамів філе курячої грудинки;
один зубчик часничку;
селера - одна штучка;
одна стіл. ложка рослинного масла;
чотириста двадцять п'ять грамів консервованої червоної квасолі;
чотириста двадцять п'ять грамів консервованої білої квасолі;
чотириста двадцять п'ять грамів консервованого турецького горошка (турецький горошок-рідкісний гість у наших краях, тому його можна і не класти збільшивши, відповідно, кількість червоної і білої квасолі);
чотириста двадцять п'ять грамів консервованої кукурудзи;
вісімсот мл курячого бульйончик;
мелена паприка;
чотири гілочки петрушки;

Філе миємо, обсушуємо, смажимо на олії і залишаємо в теплому місці. Чистимо часник, моєму селера, чистимо його від шкірки і ріжемо кубиками. Квасоля, турецький горох і кукурудзу відкидаємо на друшляк. Селера з часничком обсмажуємо на глибокій сковороді, на якій смажили філе. Додаємо квасоля, турецький горох, кукурудзу, перчимо, солимо і приправляємо паприкою.

Заливаємо бульйоном, варимо 15 минут.Куриное філе ріжемо на шматочки, розкладаємо по тарілках, зверху наливаємо суп і прикрашаємо петрушкою.
Просмотров: 489
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, чотириста

Рекомендовані рецепти:

Десерт-морозиво
Закусочні рибні кульки
Угорські булочки з сиром
Шоколадна баба (рецепт)
М'ятне печиво "Мохіто"
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: