Головна » Статті » Рецепти |
Супчик з куркою, квасолею, горохом і кукурудзою
Список необхідних продуктів: чотириста грамів філе курячої грудинки; один зубчик часничку; селера - одна штучка; одна стіл. ложка рослинного масла; чотириста двадцять п'ять грамів консервованої червоної квасолі; чотириста двадцять п'ять грамів консервованої білої квасолі; чотириста двадцять п'ять грамів консервованого турецького горошка (турецький горошок-рідкісний гість у наших краях, тому його можна і не класти збільшивши, відповідно, кількість червоної і білої квасолі); чотириста двадцять п'ять грамів консервованої кукурудзи; вісімсот мл курячого бульйончик; мелена паприка; чотири гілочки петрушки; Філе миємо, обсушуємо, смажимо на олії і залишаємо в теплому місці. Чистимо часник, моєму селера, чистимо його від шкірки і ріжемо кубиками. Квасоля, турецький горох і кукурудзу відкидаємо на друшляк. Селера з часничком обсмажуємо на глибокій сковороді, на якій смажили філе. Додаємо квасоля, турецький горох, кукурудзу, перчимо, солимо і приправляємо паприкою. Заливаємо бульйоном, варимо 15 минут.Куриное філе ріжемо на шматочки, розкладаємо по тарілках, зверху наливаємо суп і прикрашаємо петрушкою. | |
Просмотров: 624 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |