Дуже простий рецепт, в склад продуктів для приготування цих сирників входить гарбуз запечений (треба заздалегідь запекти).інгредієнти: сиру грам триста (можна трохи більше брати), цукру чотири - п'ять столових ложки борошна грам сто (але тут треба дивитися на скільки сир мокрий), гарбузового пюре один стакан і два курячих яйця. Для того, щоб сирники повітряними були, треба додати соду (пів чайної ложки), але я особисто соду в сирники взагалі не додаю.
Спочатку треба зробити пюре, шматочок гарбуза зварити можна, але краще всього запекти. Після чого гарбуз подрібнюємо в блендері і вже остигнула масу додаємо в сирники. Змішуємо сирок, яйця, пюре, цукор і борошно. Формуємо кульки, трохи придавлюємо і ці коржі обсмажуємо в рослинному маслі (перед тим, як обсмажити сирнички, обвалюємо ретельно в борошні, тоді скоринка виходить при смаженні). Дуже смачні сирники з гарбузом, коли трохи охолонуть і в холодному вигляді теж смачні. Приємного!