Головна » Статті » Рецепти

Суп-пюре з квасолі
Цей супчик готується дуже швидко.
Список продуктів:
кілограм консервованої білої квасолі;
дрібно порубаний часник;
один стебло селери (дрібно порубати);
чорний мелений перчик;
одна стіл. ложка оливкової олії;
одна дрібно порубана ріпчаста цибулька;
чотириста грамів курячого бульйончик;
сушений чебрець;
триста грамів листя шпинату;
одна стіл. ложка соку лимона;
тертий сир;

В каструльці гріємо масло.Жарим на олії цибуля і селера близько 8 минут.Кладем часничок і смажимо півхвилини. Додаємо консервовану білу квасолю, приправляємо чебрецем, чорним перчиком, наливаємо бульйон і два стаканчика води. Варимо близько 15 хвилин.

Поки супчик готується, моєму листочки шпинату, нарізаємо смужками. Дістаємо шумівкою, приблизно, дві склянки квасолі. Решту квасоля перетворюємо у пюре заглибним блендером. Знову доводимо суп до кипіння, кладемо шпинат, цілу квасоля і варимо 60 секунд.

Додаємо лимонний сік, розливаємо суп по тарілочках і посипаємо сиром.
Просмотров: 622
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, квасолі

Рекомендовані рецепти:

Львівський сирник
Фруктовий салат з куркою
Італійські медові пончики
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Паштет по-східному
Запечені яйця з овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: