Головна » Статті » Рецепти

Салат «Осінь»
Смачний салат з курячої печінки і редьки.
Для приготування салату потрібно:
дві білих редьки;
мелений чорний перчик;
чотириста грамів курячої печінки;
одна велика морквина;
сіль;
одна велика ріпчаста цибулька;
маленька головка часнику;
пучочек петрушки;
волоські горішки для прикраси;
майонез;

Редьку чистимо від шкірки і вимочуємо в холодній водичці шістдесят хвилин. Овочі миємо й чистим.Морковку ріжемо соломкою. Часник і зелень дрібно рубаємо великим ножем. Редьку ріжемо соломкою, висипаємо в миску.

В сотейнику на олії смажимо цибулину, додаємо моркву і обсмажуємо. Викладаємо піджарку в миску до редьки, посипаємо рубаним часником, перчимо та ретельно перемішуємо.
Печінка миємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і обсмажуємо. Посипаємо печінка рубаною зеленню петрушки. Гарячу печінка висипаємо в миску до редьки. Заправляємо салат майонезом, солимо і перемішуємо. Даємо настоятися шістдесят хвилин і подаємо, прикрасивши волоськими горішками.

Приємного апетиту!

Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: редьки, салат

Рекомендовані рецепти:

Прісне тісто листкове
Пісочний пиріг
Баклажани по-корейськи
Десерт "Карамельний"
Рибка по-провансальски
Бісквітний торт на день народження
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: