Головна » Статті » Рецепти |
Салат «Осінь»
Смачний салат з курячої печінки і редьки. Для приготування салату потрібно: дві білих редьки; мелений чорний перчик; чотириста грамів курячої печінки; одна велика морквина; сіль; одна велика ріпчаста цибулька; маленька головка часнику; пучочек петрушки; волоські горішки для прикраси; майонез; Редьку чистимо від шкірки і вимочуємо в холодній водичці шістдесят хвилин. Овочі миємо й чистим.Морковку ріжемо соломкою. Часник і зелень дрібно рубаємо великим ножем. Редьку ріжемо соломкою, висипаємо в миску. В сотейнику на олії смажимо цибулину, додаємо моркву і обсмажуємо. Викладаємо піджарку в миску до редьки, посипаємо рубаним часником, перчимо та ретельно перемішуємо. Печінка миємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і обсмажуємо. Посипаємо печінка рубаною зеленню петрушки. Гарячу печінка висипаємо в миску до редьки. Заправляємо салат майонезом, солимо і перемішуємо. Даємо настоятися шістдесят хвилин і подаємо, прикрасивши волоськими горішками. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 674 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |