Головна » Статті » Рецепти


Складний рецепт, але кекс насправді дуже смачний виходить. Якщо не полінуватися і зробити все правильно, не поспішаючи збити масу, кекс повітряний вийде і скоринка буде трохи хрустящая.Необходимые продукти: 130 грамів сиру, цукру 165 грамів, 150 грамів борошна і 75 грамів масла (вершкове), пів чайної ложки розпушувача і два маленьких курячих яйця.

Першим ділом треба розтоплений і охолоджений шматочок масла збити з цукром, потім додати протертий сирок і...
Переглядів: 694
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинці з гречаного борошна виходять дуже пишними, смачними і ніжними, саме такі млинці з давніх часів готували на Масницю. Гречані млинці подаються з маслом, медом, варенням або зі сметаною, так само їх можна начинити рибною начинкою (червоною ікрою, сьомгою тощо)
Рецепт.

1 склянку гречаного борошна (її можна купити в магазині або приготувати в кавомолці),
1\\2 склянки пшеничного борошна, 2 склянки молока (можна навпіл з водою), 2-3...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей простий у приготуванні і недорогий пиріг ситний і смачний, може стати чудовим обідом для всієї родини.
Інгредієнти, необхідні для приготування картопляного пирога з куркою: один кілограм картоплі, 150 г пшеничного борошна, половина кілограма курячого філе, 200 г сметани, один або два курячих яйця, один зубок часнику, 100 грамів твердого сиру, сіль і чорний перець.
Картоплю почистити і зварити з нього пюре, а після того, як пюре трохи охолоне,...
Переглядів: 913
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних для приготування продуктів: 800 грамів свинини (краще взяти вирізку), 100 грамів кураги, п'ять зубчиків часнику, один грейпфрут, половина кілограма помідорів, чверть чайної ложки суміші перців (чорний, білий, чилі, солодкий), кунжут, рослинне масло, сіль.
Зубчики часнику слід подрібнити, курагу дрібно порізати і змішати з часником. Свинячу вирізку нарізати на невеликі відбивні, посолити і посипати сумішшю перців. Всередину кожної відбивною покласти трохи суміші з кураги і часнику і потім...
Переглядів: 679
Рецепти | | Коментарі (0)

Побачила у передачі однією цікавий рецепт, з курки треба зняти шкірку і потім цю саму порожню шкірку наповнити блинами.Блины попередньо фаршируються смаженими грибами і курячим фаршем. Дуже апетитно страва виглядає, шкурка напихивается млинцями, запікається і потім нарізається порціями. Я пропустила момент, коли знімали шкірочку. Як правильно знімати?
Переглядів: 702
Рецепти | | Коментарі (0)

Террін це французька страва, щось схоже на м'ясний хлібець, який готують з м'яса, риби або овочів. У даному випадку основою терина буде м'ясо кролика.
Необхідні для приготування продукти у розрахунку на форму об'ємом один літр: півкілограма свинячого фаршу, 250 грамів кролячого м'яса, 250 грамів кролячої печінки, два яйця, 100 грамів вершків, одна цибулина, два зубки часнику, 50 г вершкового масла, 100 г варено-копченої свинячої грудинки шматком, 125 г варено-копченої...
Переглядів: 738
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цієї страви французької нам потрібно:
вісімсот грамів камбали;
чорний мелений перчик;
п'ятдесят грамів ріпчастої цибулі;
сто п'ятдесят грамів вершкового масла;
сто п'ятдесят грамів помідорів;
тридцять грамів борошна;
триста грамів грибів;
двісті мілілітрів білого вина;
двісті грамів рибного бульйончик;
рубана зелень;

Приготування:

З верхньої частини камбали видаляємо шкірку, нижню частину чистимо від луски, відрізаємо голову навскоси і прибираємо нутрощі. Ріжемо камбалу порційними шматочками, перчимо, солимо і...
Переглядів: 667
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування потрібно:
дванадцять шматочків курки (шматочки грудки або ніжки);
шість порізаних смужок бекону;
дві. стіл. ложечки оливкової олії;
триста грамів цибулі-шарлота;
два дрібно порубаних зубчики часничку;
двісті двадцять п'ять грамів грибів;
чебрець;
двадцять п'ять грамів вершкового масла;
триста мілілітрів червоного вина;
триста мілілітрів курячого бульйону;
лавровий лист;
букет гарни;

дві стіл. ложечки борошна;
Один стіл. ложечку масла розігріваємо на сковороді, додаємо бекончик і смажимо його. Виймаємо...
Переглядів: 705
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних для приготування інгредієнтів: близько половини кілограма картоплі, половина кілограма тушок свіжоморожених кальмарів, 250 грамів грибів, одна велика ріпчаста цибулина, 200 г помідорів, два-три зубчики часнику, 100 грамів твердого сиру, вершкове і рослинне масло, перець, сіль.
Картоплю почистити, порізати і відварити, а потім зробити з нього пюре. Гриби і цибулю необхідно дрібно порізати і обсмажити на рослинному маслі. Готове картопляне пюре змішати з обсмаженими цибулею та грибами -...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Не знаю, чи є цей салат фірмовим блюдом баварців, але те, що німцям він повинен бути за смаком - абсолютно точно! Адже в цей салат входить обожнювана нацією Гете і Шіллера ковбаса.
Для приготування ковбасного баварського салату потрібно взяти - 350 гр. копченої ковбаси; 200 гр. сиру; 4 головки червоної цибулі; 4 маринованих огірка; пучок зеленої цибулі; половину пучка зелені петрушки; 4 ст.л. майонезу; 4 ст.л. майонезу; 1...
Переглядів: 886
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3191-3200 3201-3210 3211-3220 3221-3230 3231-3240 ... 4691-4700 4701-4708