Головна » Статті » Рецепти |
«Сюпрім Дюглери»
![]() вісімсот грамів камбали; чорний мелений перчик; п'ятдесят грамів ріпчастої цибулі; сто п'ятдесят грамів вершкового масла; сто п'ятдесят грамів помідорів; тридцять грамів борошна; триста грамів грибів; двісті мілілітрів білого вина; двісті грамів рибного бульйончик; рубана зелень; Приготування: З верхньої частини камбали видаляємо шкірку, нижню частину чистимо від луски, відрізаємо голову навскоси і прибираємо нутрощі. Ріжемо камбалу порційними шматочками, перчимо, солимо і смажимо в олії (невеликому кол-ве масла) разом з цибулею. Цибулька попередньо рубаємо. Грибочки і помідори миємо, ріжемо дрібно, кладемо до риби і луку і смажимо. Додаємо частину бульйончик, вино, посипаємо зеленню, солимо і тушкуємо 30 хв. Робимо соус: борошно смажимо на олії (трохи олії відкладаємо), остуджуємо, розводимо залишками рибного бульйончик, рідиною від гасіння рибки і варимо до загустіння. Приправляємо соус залишилися олією і проціджуємо через сито. На блюдо викладаємо кабалу з грибочками і овочами, зверху поливаємо соусом і подаємо. | |
Просмотров: 572 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |