Головна » Статті » Рецепти

«Сюпрім Дюглери»
Для приготування цієї страви французької нам потрібно:
вісімсот грамів камбали;
чорний мелений перчик;
п'ятдесят грамів ріпчастої цибулі;
сто п'ятдесят грамів вершкового масла;
сто п'ятдесят грамів помідорів;
тридцять грамів борошна;
триста грамів грибів;
двісті мілілітрів білого вина;
двісті грамів рибного бульйончик;
рубана зелень;

Приготування:

З верхньої частини камбали видаляємо шкірку, нижню частину чистимо від луски, відрізаємо голову навскоси і прибираємо нутрощі. Ріжемо камбалу порційними шматочками, перчимо, солимо і смажимо в олії (невеликому кол-ве масла) разом з цибулею. Цибулька попередньо рубаємо.

Грибочки і помідори миємо, ріжемо дрібно, кладемо до риби і луку і смажимо. Додаємо частину бульйончик, вино, посипаємо зеленню, солимо і тушкуємо 30 хв.

Робимо соус: борошно смажимо на олії (трохи олії відкладаємо), остуджуємо, розводимо залишками рибного бульйончик, рідиною від гасіння рибки і варимо до загустіння. Приправляємо соус залишилися олією і проціджуємо через сито.

На блюдо викладаємо кабалу з грибочками і овочами, зверху поливаємо соусом і подаємо.
Просмотров: 572
Категория: Рецепти |
| Теги: бульйончик, п'ятдесят

Рекомендовані рецепти:

Суп-пюре з петрушки з грибами
Відкриті булочки з персиком
Угорський пиріг до чаю
Цибулевий джем
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Закусочні рибні кульки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: