Складний рецепт, але кекс насправді дуже смачний виходить. Якщо не полінуватися і зробити все правильно, не поспішаючи збити масу, кекс повітряний вийде і скоринка буде трохи хрустящая.Необходимые продукти: 130 грамів сиру, цукру 165 грамів, 150 грамів борошна і 75 грамів масла (вершкове), пів чайної ложки розпушувача і два маленьких курячих яйця.
Першим ділом треба розтоплений і охолоджений шматочок масла збити з цукром, потім додати протертий сирок і додати яйця (окремо не треба збивати). Після цього окремо змішуємо борошно з розпушувачем і тільки потім з'єднуємо борошно з сирною масою. Тепер треба дуже ретельно розмішувати тісто, можна в кухонному комбайні або міксером з насадками, розмішати треба дуже добре. Перекладаємо тісто у форму, випікаємо п'ятдесят хвилин, температура плюс сто сімдесят градусів. Як тільки кекс трохи охолоне, посипаємо його цукровою пудрою. Мені подобається пудру з корицею змішувати і посипати.)) Приємного!