Головна » Статті » Рецепти

Баварський салат з ковбасою
Не знаю, чи є цей салат фірмовим блюдом баварців, але те, що німцям він повинен бути за смаком - абсолютно точно! Адже в цей салат входить обожнювана нацією Гете і Шіллера ковбаса.
Для приготування ковбасного баварського салату потрібно взяти - 350 гр. копченої ковбаси; 200 гр. сиру; 4 головки червоної цибулі; 4 маринованих огірка; пучок зеленої цибулі; половину пучка зелені петрушки; 4 ст.л. майонезу; 4 ст.л. майонезу; 1 ст.л. оцту; 1 ч.л. гірчиці, сіль, білий (тільки що змелена) перець - за смаком.

Готується баварський салат з ковбасою - елементарно! Ковбаса очищається і нарізається тонкими брусочками; сир ріжеться кубиками; червоний ріпчаста цибулю - тонкими кільцями; огірки - тонкою соломкою. Потім необхідно нашаткувати зелену цибулю і крупно порубати петрушку.

Наступний крок - приготування соусу для салату. Він робиться з майонезу, сметани, оцту і гірчиці, збитих в піну і приправлених сіллю і перцем.

Основа салату викладається у велику салатницю і заправляється соусом. Робиться це за 15 хвилин до подачі на стіл.
Просмотров: 674
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, майонезу

Рекомендовані рецепти:

"Медова" свинина з імбиром
Булочки з корицею
Бутерброди "сонечка"
Великодні паски
Трикутники з грибами
Пиріг "Зебра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: