Головна » Статті » Рецепти

Курка «Кокован»
Для приготування потрібно:
дванадцять шматочків курки (шматочки грудки або ніжки);
шість порізаних смужок бекону;
дві. стіл. ложечки оливкової олії;
триста грамів цибулі-шарлота;
два дрібно порубаних зубчики часничку;
двісті двадцять п'ять грамів грибів;
чебрець;
двадцять п'ять грамів вершкового масла;
триста мілілітрів червоного вина;
триста мілілітрів курячого бульйону;
лавровий лист;
букет гарни;

дві стіл. ложечки борошна;
Один стіл. ложечку масла розігріваємо на сковороді, додаємо бекончик і смажимо його. Виймаємо на паперовий рушник, хай жир стікає. У сковороді обсмажуємо цибулю-шарлот і виймаємо його. Кладемо інше масло, часник, гриби, смажимо 3 хв. і викладаємо до цибулі і бекону.

Гріємо духовку до 180 гр.На сковороді на вершковому маслі обсмажуємо курочку, близько 10 хвилин, додавши чебрець і приправте перцем.

У форму для запікання викладаємо курочку, бекончик, цибулю і грибочки. На сковороду, де смажилася курка, кладемо борошно і смажимо, помішуючи, 2 хвилини. Поступово додаємо бульйон і вино. Розтираємо грудочки, соус повинен вийти однорідним і трохи загуснути.

У форму до курки кладемо букет гарни, лавровий листочок, поливаємо соусом і запікаємо 60 мин.Убираем лавровий листочок і букет межі і подаємо курочку з гарніром з вареного рису.
Просмотров: 665
Категория: Рецепти |
| Теги: сковороді, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Курячі зрази з грибами і рисом
Рис з імбиром
Млинці з м'ясом
Швейцарський шоколадний рулет
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: