Головна » Статті » Рецепти |
Курка «Кокован»
Для приготування потрібно: дванадцять шматочків курки (шматочки грудки або ніжки); шість порізаних смужок бекону; дві. стіл. ложечки оливкової олії; триста грамів цибулі-шарлота; два дрібно порубаних зубчики часничку; двісті двадцять п'ять грамів грибів; чебрець; двадцять п'ять грамів вершкового масла; триста мілілітрів червоного вина; триста мілілітрів курячого бульйону; лавровий лист; букет гарни; дві стіл. ложечки борошна; Один стіл. ложечку масла розігріваємо на сковороді, додаємо бекончик і смажимо його. Виймаємо на паперовий рушник, хай жир стікає. У сковороді обсмажуємо цибулю-шарлот і виймаємо його. Кладемо інше масло, часник, гриби, смажимо 3 хв. і викладаємо до цибулі і бекону. Гріємо духовку до 180 гр.На сковороді на вершковому маслі обсмажуємо курочку, близько 10 хвилин, додавши чебрець і приправте перцем. У форму для запікання викладаємо курочку, бекончик, цибулю і грибочки. На сковороду, де смажилася курка, кладемо борошно і смажимо, помішуючи, 2 хвилини. Поступово додаємо бульйон і вино. Розтираємо грудочки, соус повинен вийти однорідним і трохи загуснути. У форму до курки кладемо букет гарни, лавровий листочок, поливаємо соусом і запікаємо 60 мин.Убираем лавровий листочок і букет межі і подаємо курочку з гарніром з вареного рису. | |
Просмотров: 706 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |